З бананами
Банани роблять кашу більш поживною і ситної. Поєднання рису, свіжого молока і фруктів ідеальні для сніданку. Банан потрібно взяти стиглий м’який, але не почорнілий (1 шт). Крім фрукта, буде використовуватися: 110 г рисової крупи, ¼ маленької ложки солі, паличка кориці, 3 шт. гвоздики, маленька ложка цукру-піску. Далі розповідається, як варити рисову кашу з бананом.
- Круглий білий рис попередньо промивається і варять у підсоленій воді до напівготовності.
- Молоко прогрівається з прянощами. Це додасть йому дивовижний східний аромат. Далі молоко проціджується від залишків спецій. Можна використовувати і мелену корицю, але вона менш ароматна.
- Коли молоко закипить, в нього відправляється напівготовий рис. При повторному закипанні компоненти підсолоджують.
- Продукти варяться разом 8 хвилин, після чого вогонь вимикається, і каша настоюється під кришкою 10-12 хвилин.
В кожну окрему порцію додається натертий на крупній тертці банан. Страву можна доповнити рідким бджолиним медом.