Дитяча рисова каша на молоці
Для наймолодших членів родини коштує зварити кашку з рису за рецептом кухарів з дитячого саду. Вона готується з: 370 мл молока будь-якої жирності, 90 г круглого рису, щіпки солі, шматочки вершкового масла і цукру за смаком.
- Промитий рис вариться в несолоної до повного всмоктування рідини на мінімальному вогні. Крупа попередньо промивається. Крім того, важливо постійно помішувати продукт, щоб він не підгорав знизу, інакше можна зіпсувати страву.
- Далі в каструлю вливається гаряче кип’ячене молоко, додається сіль. Процес триває до повної готовності.
- Цукор додається в каструлю за пару хвилин до вимкнення вогню.
У дитячому блюді пісок можна замінити натуральним бджолиним медом.