Рисова каша на молоці – 10 смачних рецептів приготування

Смачний рецепт з куркою

Рис з курячою грудкою виходить дуже запашним і набуває апетитний золотистий відтінок. За смаком страва нагадує плов, але готується значно простіше і швидше. Склад інгредієнтів: 450 г грудинки, щіпка приправи для плову, 1 ст. круглого рису, морквина, сіль, луковичка.

  • Рис не тільки ретельно промивається у великому обсязі води, але також замочується в холодній рідині на 60 хвилин.
  • В цей час прямо в казані або товстостінній каструлі на великій кількості олії страхуються подрібнені морква і цибуля.
  • До овочів поміщаються скибочки грудинки, які готуються до легкої скоринки.
  • У суміш м’яса, цибулі і моркви додається сіль, а також вибрані спеції.
  • Рис перекладається до інших компонентів, заливається водою, щоб її рівень виявився вищим на пару сантиметрів.
  • Каша з м’ясом буде готова приблизно через 17 хвилин.

Якщо крупа повністю зварилася, але в ємності ще залишилася рідина, можна знімати посуд з вогню. У процесі настоювання рис вбере в себе воду.

Дивіться також:  Брюссельська капуста — 10 рецептів швидкого приготування
Прокрутка до верху