Рисова каша на молоці – 10 смачних рецептів приготування

З яблуками і сиром

Таке частування стане корисним початком дня, що заряджає людину енергією і гарним настроєм. З продуктів береться: пів склянки рису, цукор за смаком, 80 г зернистого сиру, по 1 ст. молока та питної води, 60 г мюслі, солодке яблуко, щіпка меленої кориці, 3 ч. л. натурального бджолиного меду, сіль за смаком.

  • Рис ретельно промивається водою, після чого вариться в аналогічній рідини до майже повного її випаровування. Вже на цьому етапі продукт можна посолити. Крім того, потрібно періодично помішувати.
  • Коли вода майже википить вся, в каструлю додається цукор і молоко. Крупа вариться вже до повної готовності.
  • Яблуко миється, чиститься і натирається на крупній тертці.
  • У гарячу готову кашу додається сир, мюслі і тертий фрукт.

Подається частування з рідким медом і корицею.

Дивіться також:  Коржики з сиром на кефірі на сковороді – 8 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху