Рисова каша в мультиварці – 6 рецептів на молоці та воді

Каша з рису – блюдо, яке поєднує в собі відразу кілька переваг. Воно просте, ситне, смачне і досить недороге. Особливо швидко і легко готується рисова каша в мультиварці. А вдосконалити її смак можна, використовуючи різні апетитні добавки.

Класична молочна рисова каша в мультиварці

Такий варіант може підійти для всієї сім’ї в якості, як насиченого сніданку, так і зігріваючого обіду. Вона виходить досить густий. Крім рису, 1 ст.), потрібно використовувати: 25 г вершкового масла, 1 склянка рису, 3 великі ложки цукру-піску, щіпку солі, 4 ст. жирного молока.

  • Рис ретельно перебирається від непридатних зерен, промивається прохолодною водою і закладається в чашу мультиварки.
  • Крупа заливається вказаним у рецепті кількістю молока. Важливо злегка його підігріти або хоча б заздалегідь дістати з холоду.
  • Блюдо солиться, подслащивается і присмачується маслом.
  • Під закритою кришкою у відповідному режимі готується близько 50 хвилин.

Якщо у пристрої немає програми «Каша», можна вибрати інший, наприклад, «Крупа». У будь-якому з них молочна рисова каша в мультиварці вийде ніжною і апетитною.

Дивіться також:  Котлети зі свинячої печінки – 10 рецептів приготування