Каша з рису – блюдо, яке поєднує в собі відразу кілька переваг. Воно просте, ситне, смачне і досить недороге. Особливо швидко і легко готується рисова каша в мультиварці. А вдосконалити її смак можна, використовуючи різні апетитні добавки.
Класична молочна рисова каша в мультиварці
Такий варіант може підійти для всієї сім’ї в якості, як насиченого сніданку, так і зігріваючого обіду. Вона виходить досить густий. Крім рису, 1 ст.), потрібно використовувати: 25 г вершкового масла, 1 склянка рису, 3 великі ложки цукру-піску, щіпку солі, 4 ст. жирного молока.
- Рис ретельно перебирається від непридатних зерен, промивається прохолодною водою і закладається в чашу мультиварки.
- Крупа заливається вказаним у рецепті кількістю молока. Важливо злегка його підігріти або хоча б заздалегідь дістати з холоду.
- Блюдо солиться, подслащивается і присмачується маслом.
- Під закритою кришкою у відповідному режимі готується близько 50 хвилин.
Якщо у пристрої немає програми «Каша», можна вибрати інший, наприклад, «Крупа». У будь-якому з них молочна рисова каша в мультиварці вийде ніжною і апетитною.