Різотто з куркою і овочами
Різотто з овочами і куркою – популярне блюдо в Італії, яке виходить дуже насиченим і колоритним.
Необхідні продукти:
- 0,7 літра бульйону;
- один перець солодкий;
- спеції на свій смак;
- два помідора;
- півтора склянки рису;
- 70 грам масла вершкового;
- 300 грам курки;
- ложка оливкової олії.
Процес приготування:
- Шматочки філе подрібнюємо на кубики і тримаємо на вогні, поки вони не стануть красивого рум’яного кольору.
- Овочі очищаємо, нарізаємо, як подобається.
- В іншій ємності необхідно посмажити цибулю і змішати його з рисом і бульйоном.
- Коли бульйон вже майже весь вбереться, кладемо спеції, овочі і тушкуємо ще п’ять хвилин.
Перекладаємо в тарілки, не забуваючи з’єднати з куркою.