Різотто з куркою — 8 рецептів приготування вдома

Різотто з куркою і овочами

Різотто з овочами і куркою – популярне блюдо в Італії, яке виходить дуже насиченим і колоритним.

Необхідні продукти:

  • 0,7 літра бульйону;
  • один перець солодкий;
  • спеції на свій смак;
  • два помідора;
  • півтора склянки рису;
  • 70 грам масла вершкового;
  • 300 грам курки;
  • ложка оливкової олії.

Процес приготування:

  • Шматочки філе подрібнюємо на кубики і тримаємо на вогні, поки вони не стануть красивого рум’яного кольору.
  • Овочі очищаємо, нарізаємо, як подобається.
  • В іншій ємності необхідно посмажити цибулю і змішати його з рисом і бульйоном.
  • Коли бульйон вже майже весь вбереться, кладемо спеції, овочі і тушкуємо ще п’ять хвилин.

Перекладаємо в тарілки, не забуваючи з’єднати з куркою.

Дивіться також:  Індичка в сметанному соусі – 7 рецептів приготування на сковороді в духовці і в мультиварці