Різотто з куркою — 8 рецептів приготування вдома

Готуємо з додаванням грибів

Хочете урізноманітнити вже стало улюбленим страву? Тоді вам обов’язково потрібно спробувати різотто з куркою і грибами.

Необхідні продукти:

  • 250 грам грибів;
  • спеції за смаком;
  • близько склянки рису;
  • келих білого вина;
  • невелика цибулина;
  • 20 грам масла вершкового;
  • 0,25 кг курячого філе;
  • бульйон — 800 мілілітрів;
  • шматочок сиру для посипання.

Процес приготування:

  • Починаємо з підготовки лука: нарізаємо його, як більше подобається, і смажимо з додаванням масла.
  • Кладемо філе і обсмажуємо вміст сковороди ще пару хвилин.
  • Засипаємо рис, з’єднуємо з вином і чекаємо, коли воно повністю випарується.
  • Тепер черга грибів, які потрібно заздалегідь нарізати на пластинки. Разом з ними в рис і відправляємо порцію бульйону.
  • Продовжуємо готувати і додавати бульйон, поки крупа повністю не візьме його в себе. Не забуваємо приправити спеціями.

Перед подачею зверху викладаємо на блюдо тертий сир і шматочок вершкового масла.

Дивіться також:  Тушкована капуста з картоплею – 6 рецептів