Готуємо з додаванням грибів
Хочете урізноманітнити вже стало улюбленим страву? Тоді вам обов’язково потрібно спробувати різотто з куркою і грибами.
Необхідні продукти:
- 250 грам грибів;
- спеції за смаком;
- близько склянки рису;
- келих білого вина;
- невелика цибулина;
- 20 грам масла вершкового;
- 0,25 кг курячого філе;
- бульйон — 800 мілілітрів;
- шматочок сиру для посипання.
Процес приготування:
- Починаємо з підготовки лука: нарізаємо його, як більше подобається, і смажимо з додаванням масла.
- Кладемо філе і обсмажуємо вміст сковороди ще пару хвилин.
- Засипаємо рис, з’єднуємо з вином і чекаємо, коли воно повністю випарується.
- Тепер черга грибів, які потрібно заздалегідь нарізати на пластинки. Разом з ними в рис і відправляємо порцію бульйону.
- Продовжуємо готувати і додавати бульйон, поки крупа повністю не візьме його в себе. Не забуваємо приправити спеціями.
Перед подачею зверху викладаємо на блюдо тертий сир і шматочок вершкового масла.