Готуємо в мультиварці
Різотто з морепродуктами в мультиварці – ще один спосіб отримати справжнє італійське блюдо, але трохи швидше, ніж на плиті.
Необхідні продукти:
- 350 грам рису;
- обраний склад спецій;
- 0,3 кг морепродуктів;
- цибуля – 2 штуки;
- півкелиха білого несолодкого вина;
- три склянки рибного бульйону або води;
- для обжарювання пісне масло.
Процес приготування:
- Встановлюємо режим «Смаження», поміщаємо в чашу масло і нарізаний лук, який доводимо до гарного кольору.
- Суду ж засипаємо рис і тримаємо ще п’ять хвилин, після чого змінюємо програму на «Гасіння».
- Додаємо вино, спеції і чекаємо, коли алкоголь повністю випарується.
- Вміст заливаємо обраною рідиною, знову міняємо режим, але вже на «Рис» і залишаємо.
А морепродукти для прискорення процесу обсмажуємо на сковороді. Викладаємо їх на рісу за 8 хвилин до його готовності. Не хочеться бруднити сковороду? Тоді просто обсмажте морепродукти в мультиварці першими і відкладіть їх в сторону, поки будете готувати рис.