Різотто з морепродуктами – 9 рецептів приготування в домашніх умовах

Готуємо в мультиварці

Різотто з морепродуктами в мультиварці – ще один спосіб отримати справжнє італійське блюдо, але трохи швидше, ніж на плиті.

Необхідні продукти:

  • 350 грам рису;
  • обраний склад спецій;
  • 0,3 кг морепродуктів;
  • цибуля – 2 штуки;
  • півкелиха білого несолодкого вина;
  • три склянки рибного бульйону або води;
  • для обжарювання пісне масло.

Процес приготування:

  • Встановлюємо режим «Смаження», поміщаємо в чашу масло і нарізаний лук, який доводимо до гарного кольору.
  • Суду ж засипаємо рис і тримаємо ще п’ять хвилин, після чого змінюємо програму на «Гасіння».
  • Додаємо вино, спеції і чекаємо, коли алкоголь повністю випарується.
  • Вміст заливаємо обраною рідиною, знову міняємо режим, але вже на «Рис» і залишаємо.

А морепродукти для прискорення процесу обсмажуємо на сковороді. Викладаємо їх на рісу за 8 хвилин до його готовності. Не хочеться бруднити сковороду? Тоді просто обсмажте морепродукти в мультиварці першими і відкладіть їх в сторону, поки будете готувати рис.

Дивіться також:  Гриби гливи – 8 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху