З додаванням грибів від Юлії Висоцької
Необхідні продукти:
- половина чайної ложки солі;
- 5 зубчиків часнику;
- 150 грам масла вершкового;
- 0,75 кг грибів;
- 4 ложки оливкової олії;
- одна цибулина;
- 0,3 кг морепродуктів;
- 0,3 кг рису;
- 0,2 кг твердого сиру;
- зелень, спеції за смаком;
- 0,75 літра курячого бульйону.
Процес приготування:
- Гриби промити, подрібнити і обсмажити на оливковій олії. Викласти до них половину вказаної кількості часнику, який потрібно попередньо подрібнити.
- Тримати на вогні близько двох хвилин, приправити спеціями і прогріти ще пару хвилин.
- В іншій сковороді розтоплюємо частина вершкового масла, з’єднуємо з заздалегідь нарізним цибулею і доводимо останній до прозорості.
- Суду ж кладемо часник, що залишився, і засипаємо рис. Починаємо покривати вміст теплим бульйоном. У процесі він повинен повністю вбратися рисом.
- Окремо злегка обсмажуємо морепродукти і викладаємо їх до крупі.
- Перетираємо сир, нарізаємо зелень, додаємо до страви і тримаємо на вогні ще пару хвилин.