Різотто з морепродуктами – 9 рецептів приготування в домашніх умовах

З додаванням грибів від Юлії Висоцької

Необхідні продукти:

  • половина чайної ложки солі;
  • 5 зубчиків часнику;
  • 150 грам масла вершкового;
  • 0,75 кг грибів;
  • 4 ложки оливкової олії;
  • одна цибулина;
  • 0,3 кг морепродуктів;
  • 0,3 кг рису;
  • 0,2 кг твердого сиру;
  • зелень, спеції за смаком;
  • 0,75 літра курячого бульйону.

Процес приготування:

  • Гриби промити, подрібнити і обсмажити на оливковій олії. Викласти до них половину вказаної кількості часнику, який потрібно попередньо подрібнити.
  • Тримати на вогні близько двох хвилин, приправити спеціями і прогріти ще пару хвилин.
  • В іншій сковороді розтоплюємо частина вершкового масла, з’єднуємо з заздалегідь нарізним цибулею і доводимо останній до прозорості.
  • Суду ж кладемо часник, що залишився, і засипаємо рис. Починаємо покривати вміст теплим бульйоном. У процесі він повинен повністю вбратися рисом.
  • Окремо злегка обсмажуємо морепродукти і викладаємо їх до крупі.
  • Перетираємо сир, нарізаємо зелень, додаємо до страви і тримаємо на вогні ще пару хвилин.
Дивіться також:  Овочева нарізка – 5 варіантів красивого оформлення на святковий стіл
Прокрутка до верху