З перловки з морепродуктами
Складно уявити різотто з іншою крупою? А ви спробуйте! Результат вас приємно здивує!
- спеції на свій смак;
- 0,2 кг перловки;
- одна цибулина;
- вино біле – 0,1 літра;
- морепродукти – 0,2 кг;
- 50 грам сиру;
- ложка оливкової олії;
- часник – 2 зубчики;
- 2 літри бульйону.
Процес приготування:
- З’єднуємо подрібнений часник з цибулею і обсмажуємо на олії. Додаємо половину зазначеного вина, доводимо до кипіння і засипаємо крупу. Тримаємо під кришкою близько п’яти хвилин.
- Частинами вливаємо бульйон, продовжуючи готувати крупу, а потім кладемо тертий сир і приправляємо спеціями.
- Коли крупа майже повністю ввібрала всю рідину, з’єднуємо її з обсмаженими морепродуктів і вливаємо залишилося вино. Перед подачею даємо настоятися близько 10 хвилин.