Різотто з морепродуктами – 9 рецептів приготування в домашніх умовах

З перловки з морепродуктами

Складно уявити різотто з іншою крупою? А ви спробуйте! Результат вас приємно здивує!

  • спеції на свій смак;
  • 0,2 кг перловки;
  • одна цибулина;
  • вино біле – 0,1 літра;
  • морепродукти – 0,2 кг;
  • 50 грам сиру;
  • ложка оливкової олії;
  • часник – 2 зубчики;
  • 2 літри бульйону.

Процес приготування:

  • З’єднуємо подрібнений часник з цибулею і обсмажуємо на олії. Додаємо половину зазначеного вина, доводимо до кипіння і засипаємо крупу. Тримаємо під кришкою близько п’яти хвилин.
  • Частинами вливаємо бульйон, продовжуючи готувати крупу, а потім кладемо тертий сир і приправляємо спеціями.
  • Коли крупа майже повністю ввібрала всю рідину, з’єднуємо її з обсмаженими морепродуктів і вливаємо залишилося вино. Перед подачею даємо настоятися близько 10 хвилин.
Дивіться також:  Тефтелі з підливою на сковороді — 9 рецептів
Прокрутка до верху