Різотто з морепродуктами – 9 рецептів приготування в домашніх умовах

Готуємо зі стручковою квасолею

Необхідні продукти:

  • склянку рису;
  • 0,2 кг стручкової квасолі;
  • три ложки оливкової олії;
  • 30 грам сиру;
  • цибулина;
  • 0,2 кг морепродуктів;
  • шість чашок води або бульйону.

Процес приготування:

  • На оливковій олії слід злегка обсмажити цибулю, додати до нього рис і через кілька хвилин почати вливати гарячий бульйон або воду, по чашці. Нова порція відправляється в блюдо тільки після того, як вбереться попередня.
  • Залишилося додати обсмажені морепродукти, нарізану квасоля і приправити спеціями.

Подавайте блюдо, присипавши тертим сиром.

Дивіться також:  Хачапурі з лаваша – 8 рецептів, як приготувати в духовці на сковороді і мультиварці
Прокрутка до верху