Різотто з морепродуктами – 9 рецептів приготування в домашніх умовах

Різотто з чорнилом каракатиці

Необхідні продукти:

  • дві каракатиці;
  • 0,35 кг рису;
  • приправи за смаком;
  • сухе біле вино – 0,150 л;
  • 2 ложки оливкової олії;
  • літр бульйону;
  • 8 грам чорнила;
  • цибулина.

Процес приготування:

  • Подрібнену цибулю тримаємо деякий час на сковороді, доводячи його до рум’яності. Додаємо промиту, очищену і порізану каракатицю. Тушкуємо, поки вона не стане молочного кольору.
  • На іншій сковороді кілька хвилин обсмажуємо рис, вливаємо вино і выпариваем його. Потім додаємо частину бульйону. Коли він вбереться рисом, вводимо залишився.
  • З’єднайте рис з чорнилом і каракатицею, тушкуємо під кришкою на середньому вогні близько 20 хвилин.
Дивіться також:  Овочеве рагу з кабачками – 11 рецептів приготування
Прокрутка до верху