Різотто з чорнилом каракатиці
Необхідні продукти:
- дві каракатиці;
- 0,35 кг рису;
- приправи за смаком;
- сухе біле вино – 0,150 л;
- 2 ложки оливкової олії;
- літр бульйону;
- 8 грам чорнила;
- цибулина.
Процес приготування:
- Подрібнену цибулю тримаємо деякий час на сковороді, доводячи його до рум’яності. Додаємо промиту, очищену і порізану каракатицю. Тушкуємо, поки вона не стане молочного кольору.
- На іншій сковороді кілька хвилин обсмажуємо рис, вливаємо вино і выпариваем його. Потім додаємо частину бульйону. Коли він вбереться рисом, вводимо залишився.
- З’єднайте рис з чорнилом і каракатицею, тушкуємо під кришкою на середньому вогні близько 20 хвилин.