Рубані котлети з курячої грудки – 7 рецептів приготування

Рубані котлети з філе з грибами

Інгредієнти: півкіло філе птиці, 270 г свіжих печериць, 2 ст. л. жирної сметани, крохмалю, столове яйце, цибулинка, сухий часник, сіль.

  • Щоб приготувати рубані котлети з філе, насамперед його потрібно ретельно подрібнити. Для цього немає потреби використовувати м’ясорубку або блендер. Досить скористатися гострим ножем.
  • Кубики цибулі і дрібні шматочки грибів обсмажуються кілька хвилин на олії.
  • Зажарка з’єднується з птахом. Туди ж відправляються всі компоненти рецепта.
  • З інгредієнтів замішується густа маса.
  • Залишається викласти на сковорідку заготовки майбутніх котлеток і засмажити їх до рум’яного кольору.
  • Подається страва з часниковим соусом.

    Дивіться також:  Гусак в духовці – 9 рецептів приготування