Закуска зі шпинатом
Це блюдо стане прекрасним доповненням до раціону тих, хто стежить за фігурою. В ньому достатньо білка, вітамінів і вуглеводів, а вміст жиру мінімально.
Інгредієнти:
- 300 – 350 г курячої грудинки;
- 100 г бринзи;
- 2 сирих і 2 варених яйця;
- 300 г шпинату;
- 1,5 десертні ложки соєвого соусу і стільки ж олії оливи;
- половина склянки тертого Пармезану;
- по дрібці морської солі, паприки і каррі;
- 100 г пір’я зеленої цибулі.
Приготування:
- Куряче філе порізати шматочками, перемолоти в блендері разом зі спеціями, яйцем, соєвим соусом, морською сіллю і всіма спеціями.
- Розподілити отриману масу на харчовій плівці.
- Шпинат і зелений лук обдати окропом і обсмажити на оливковій олії 5 – 6 хвилин. Відправити до них кубики варених яєць.
- Додати до начинки тертий сир і бринзу невеликими шматочками. Посолити.
- Розподілити начинку по м’ясній основі рулету, акуратно згорнути його і прибрати плівку.
Запікати рулет 17 – 20 хвилин при 170 градусах.