Рулет із лаваша з крабовими паличками – це чудова закуска не тільки для особливих приводів, але й відмінний варіант перекушування чи повсякденного частування. Частування виконується зовсім не складно, а для начинки можна використовувати різні наповнювачі. Найбільш поширені представлені у сьогоднішній добірці. Весь процес займає від 15 хвилин до півгодини. Щоб рулет добре просочився, слід залишити його на деякий час у холодильнику.
Рулет з лаваша з крабовими паличками та сиром
Рулет із лаваша з крабовими паличками та сиром приготує навіть дитина. Приголомшливе частування потребує 20 хвилин для виконання. Ситна закуска підходить для смачних сніданків та перекусів. Якщо чекає застілля, яскравий виріб буде дуже доречним.
Інгредієнти:
на – 4 порції
- Крабові палички – 400 гр.
- Лаваш – 100 гр.
- Сир вершковий – 150 гр.
- Сир Гауда – 100 гр.
- Яйце куряче – 2 шт.
- Кріп – 1 пучок
Процес приготування:
Рулет із лаваша з крабовими паличками готується дуже просто. Готуємо інгредієнти. Яйця варимо круто. Охолодивши і очистивши, крупно трьом на тертці. Сир перетворюємо на велику стружку таким же чином.
Позбавляємо крабові палички від обгортки і подрібнюємо зручним способом. Ополоснувши кріп, обриваємо стеблинки. Гілочки кришимо дрібніше, наскільки це можливо.
Лаваш розкладаємо на чистому столі. Промазуємо вершковим сиром і доповнюємо рубаним кропом.
Розсипаємо натертий сир. Кладемо яйця та подрібнені крабові палички.
Туго згортаємо ульот. Запаковуємо харчовою плівкою. Переміщуємо на 1 годину в холодильник охолодитись і просочитися.
Просочену закуску ріжемо на порції.
Подаємо ситний рулет.
Рулет із лаваша з крабовими паличками готовий! Виглядає блюдо ошатно та привабливо. Смачного!
Лаваш з крабовими паличками та плавленим сиром
Лаваш з крабовими паличками і плавленим сиром виглядає привабливо і має цікавий смак. Виконання закуски вимагатиме зовсім небагато часу, але подавати рулет краще після того, як він добре просочиться. Усі продукти для частування знайдуться у кожному магазині.
Час приготування – 1 год. 20 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Крабові палички – 200 грн.
- Лаваш вірменський – 1 аркуш.
- Плавлений сир – 300 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Петрушка – 2 гілочки.
- Майонез – 60 грн.
- Листя салату – 6-8 шт.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Плавлений сир (ковбасний або будь-який інший, але не рідкий) відправляємо в морозилку, доки варяться яйця. Яйця промиваємо та кладемо в сотейник, наливаємо воду. Розмістивши на середньому вогні, варимо до стану круто. Остуджуємо, помістивши у крижану воду.
Крок 2. Промиту зелень дрібно рубаємо. Петрушка можна замінити кропом або іншими запашними травами (кінза, базилік). Очистивши 2 часникові часточки, тиснемо чеснокодавилкою. Звільнивши палички від обгортки, ріжемо соломкою.
Крок 3. Очистивши зварені яйця, кришимо кубиком. Великий трьом підморожений плавлений сир і перекладаємо у високу ємність. Засипаємо рубані яйця, подрібнені часникові зубчики, рубану петрушку та палички.
Крок 4. Солимо і присмачуємо перцем. Розмішавши, заправляємо майонезом. Провансаль використовуємо покупний або домашнього приготування.
Крок 5. Промите і просушене салатне листя укладаємо на лаваш, розкладений на чистій поверхні. Перекладаємо салатну масу з плавленого сиру та крабових паличок та розмазуємо, розподіляючи рівномірно по всій площі.
Крок 6. Скачати рулет, запаковуємо в плівку або фольгу і поміщаємо на 1 годину в холод.
Крок 7. Розрізаємо виріб на порції, заколюємо шпажками, щоб рулетики не розпалися.
Крок 8. На власний розсуд декоруємо. Смачного!
Рулет з лаваша з крабовими паличками, часником та сиром
Рулет з лаваша з крабовими паличками, часником та сиром ідеально підходить до сімейних свят та дружніх гулянок. Часник надає закусці пікантності і чудово поєднується з іншими інгредієнтами. Бюджетна закуска з незабутнім смаком розлітається на раз-два і залишає позитивні спогади.
Час приготування – 2 год. 00 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Крабові палички – 5-6 шт.
- Лаваш тонкий – 1 шт.
- Майонез – 200 грн.
- Сир – 100 гр.
- Яйця курячі – 2-3 шт.
- Зелень – до смаку.
- Часник – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Трохи підморожений “крабовий” продукт буде податливішим у роботі. Відварюємо яйця та охолоджуємо. Очистивши яйця від шкаралупи, натираємо на тертці. З сиром чинимо так само. Підморожені крабові палички звільняємо від оболонки та дрібно трьом на тертці.
Крок 2. Очистивши часникові зубчики, давимо їх часником і поєднуємо з майонезом до однорідності. Промиту зелень подрібнюємо та кладемо до решти компонентів. Використовуємо зелену цибулю, кріп, петрушку або інші запашні трави.
Крок 3. Розмішавши, приправляємо при необхідності спеціями.
Крок 4. Розклавши лаваш на чистій поверхні. тонко розподіляємо начинку.
Крок 5. Акуратно загортаємо у щільний рулет. Щоб це було зручно робити і рулет не розпадався після просочення, застосовуємо фольгу чи плівку. Забираємо на 1 годину на холод.
Крок 6. Нарізаємо виріб гострим ножем. Прикрашаємо нашаткованими зеленими пір’їнками цибулі. Смачного!
Лаваш з крабовими паличками, огірком та сиром
Лаваш із крабовими паличками, огірком та сиром – рецепт, який повторить навіть дитина. Простий процес займе близько 20 хвилин. Огірок надає закусці свіжості та неповторного аромату. Ніжне частування прикрасить будь-який привід – свято чи буденний день.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 3
Інгредієнти:
- Крабові палички – 200 грн.
- Лаваш вірменський – 100 грн.
- Сир – 50 гр.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Огірки свіжі – 50 грн.
- Перець запашний мелений – до смаку.
- Майонез – 50 грн.
Процес приготування:
Крок 1. Збираємо інгредієнти. Напередодні готуємо яйця, зваривши до крутого стану. Обдаємо огірки під краном і витираємо. Крабові палички позбавляємо обгортки.
Краб 2. Крабові палички поділяємо на волокна.
Крок 3. Зварені яйця звільняємо від шкаралупи та рубаємо кубиком. Сир крупно натираємо на тертці. Огірки також нарізаємо дрібним кубиком. Усі компоненти перекладаємо у тарілку. Поперчивши, присмачуємо майонезом і розмішуємо.
Крок 4. Кладемо лаваш на рівну поверхню. Відступивши 1 сантиметр. розподіляємо начинку.
Крок 5. Щільно скачати рулет, даємо постояти, щоб шари добре просочилися. Озброївшись гострим ножем, розрізаємо виріб на 8 порцій.
Крок 6. Шматочки кладемо на блюдо для подачі, застелене салатним листям.
Крок 7. За бажанням декоруємо рубаною зеленню. Смачного!
Лаваш з крабовими паличками та морквою по-корейськи
Лаваш з крабовими паличками та морквою по-корейськи виглядає яскраво і виходить досить соковитим. Смачне частування з пікантними нотками чудово підходить для перекушування. Апетитний рулет готується буквально за 20 хвилин ідеально для зайнятих людей.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 3
Інгредієнти:
- Крабові палички – 400 грн.
- Лаваш тонкий – 1 шт.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Майонез – 350 грн.
- Яйця курячі – 6 шт.
- Гірчиця – до смаку.
- Сіль – щіпка.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продукти. Відварюємо яйця. “Крабовий” продукт звільняємо від упаковки та ріжемо кубиком, подрібнюємо соломкою або обробляємо на волокна. Змішавши майонез із гірчицею, кладемо сіль та перчимо. Кількість гірчиці визначаємо за своїми перевагами. Для більш пікантного смаку замінюємо покришеним свіжим або гранульованим часником.
Крок 2. На чистому столі або обробній дошці розкладаємо лаваш і просочуємо майонезом із гірчицею. Зварені яйця поміщаємо під холодну воду. Очищаємо від шкаралупи та нарізаємо або пропускаємо через спеціальну сіточку для різання.
Крок 3. За просоченим заправкою лавашу розподіляємо корейську морквину і знову поливаємо заправкою. Можна зробити по-іншому, присмачивши кожен компонент заправкою окремо і виклавши шарами один за одним. Так лаваш швидше просочиться.
Крок 4. Засипаємо нарізаними яйцями і просочуємо соусом.
Крок 5. Розсипаємо крабову нарізку та промазуємо залишками соусу.
Крок 6. Скручуємо в тугий рулет. Якщо є час, даємо постояти та просочитися. Закуску нарізаємо порційно. Смачного!
Рулет з лаваша з крабовими паличками та сирним сиром
Рулет з лаваша з крабовими паличками і сирним сиром є приголомшливо ніжним частуванням. Закуску цілком можна зарахувати до правильного харчування. Смачний та ситний сніданок не займе багато часу. А якщо приготувати рулет з вечора, то до ранку він добре просочиться і стане ще смачнішим і ніжнішим.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 16
Інгредієнти:
- Крабові палички – 200 грн.
- Лаваш вірменський – 100 грн.
- Сирний сир – 400 гр.
- Огірок – 100 гр.
- Кріп – 70 гр.
Процес приготування:
Крок 1. З морозильника необхідно дістати крабові палички і дати трохи відтанути. Гілочки кропу та огірок промиваємо та просушуємо.
Крок 2. Знявши листочки зі стебел, шаткуємо, огірок трьом на великій тертці і злегка віджимаємо від вологи.
Крок 3. Звільнивши крабові палички від обгортки, розгортаємо кожну з них.
Крок 4. Розклавши лаваш на чистому сухому столі, промазуємо сиром сиром. Присипаємо кропом.
Крок 5. Укладаємо крабові палички та розкладаємо тертий огірок.
Крок 6. Формуємо щільний рулет, згортаючи якомога тугіше, і поміщаємо в холод хвилин на 20.
Крок 7. Ділимо рулет на порції.
Крок 8. Подаємо на стіл. Смачного!
Рулет з лаваша з крабовими паличками та яйцем
Рулет з лаваша з крабовими паличками та яйцем підходить як для свят, так і для повсякденного раціону. Яскраве частування вимагатиме на виконання лише третину години Чудове частування збере всі оплески та захоплення гостей, незважаючи на доступні та недорогі інгредієнти.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 2
Інгредієнти:
- Крабові палички – 100 грн.
- Тонкий вірменський лаваш – 1 шт.
- Майонез – 1 ст.
- Сирок плавлений – 1 шт.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Сіль за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо інгредієнти. Відварені та охолоджені яйця очищаємо і трьом на тертці або застосовуємо яйцерізання.
Крок 2. На столі розміщуємо вірменський лаваш і розсипаємо по всій площі терту яєчну стружку.
Крок 3. Сирок (на зразок “Дружба”) трохи підморожуємо і трьом на тертці. Посипаємо сирок по яєчному шару. Трохи посоливши і поперчивши, трохи поливаємо майонезною сіточкою.
Крок 4. Підморожені палички звільняємо від обгортки та натираємо на тертці. Якщо продукт охолоджений, його простіше порізати, натирати буде складніше. Вкладаємо, намагаючись розподілити якомога рівномірніше.
Крок 5. Просочуємо магазинним майонезом або приготованим власноруч. Розсипаємо посічений кріп.
Крок 6. Згортаємо тугий рулет. Загорнувши виріб у плівку, поміщаємо в холодильник і даємо просочитися 1,5 години. Чим довше відпочиває рулет, тим ніжніша його текстура. Не варто боятись, що закуска розмокне. Невелика кількість майонезу не дасть цього.
Крок 7. Розрізавши на рівні сегменти апетитний виріб, переходимо до трапези. Закуска розлітається миттєво. Смачного!
Лаваш з крабовими паличками, сиром та зеленню
Лаваш із крабовими паличками, сиром та зеленню перетворить будь-яку подію на незабутнє застілля. Нескладний процес під силу будь-кому. Якщо ви не дружите з приготуванням, цей рецепт створений для вас. Для реалізації рецепту не потрібні професійні навички.
Час приготування – 50 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Крабові палички – 300 грн.
- Лаваш тонкий – 3 шт.
- Петрушка – 2 гілочки.
- Сир твердий – 150 гр.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Кріп – 2 гілочки.
- Часник – 2 зубчики.
- Майонез – 200 грн.
Процес приготування:
Крок 1. Збираємо продукти для рулету з лаваша.
Крок 2. Просушивши промиту зелень, шаткуємо дрібніше. Очищаємо часник і тиснемо через прес. Сир тонко ріжемо або трьом на тертці. З’єднуємо компоненти у посуді. Приправляємо кількома ложками майонезу. Розмішуємо.
Крок 3. Знявши з крабових паличок оболонку, кришимо кубиком. Висипаємо в миску і розмішуємо з чотирма ложками майонезу.
Крок 4. Зварені круто яйця, остудити і очищати від шкаралупи. Дрібно нарізавши їх, пересипаємо в ємність. Кладемо 3 столові ложки майонезу та з’єднуємо складові.
Крок 5. На обробну дошку укладаємо лаваш. Поливаємо тонкою сіточкою майонезу. Розподіляємо по поверхні масу із зеленню.
Крок 6. Формуємо тугий рулет.
Крок 7. Аналогічну процедуру робимо з другим листом виробу. Розсипаємо начинку із яєць.
Крок 8. На шар із яйцем укладаємо рулет із зеленню. Міцно загортаємо в один рол.
Крок 9. Третій лаваш промазуємо майонезною сіточкою. Розподіляємо крабову начинку.
Крок 10. Зверху розміщуємо рулет із двох лавашів. Щільно загортаємо у загальний виріб. Запаковуємо рол у фольгу чи плівку. Переміщуємо в холод на кілька годин.
Крок 11. Закуску, що просочилася, нарізаємо порційно і кладемо на красиву тарілку. Смачного!
Лаваш з крабовими паличками та кукурудзою
Лаваш з крабовими паличками та кукурудзою виглядає яскраво і виходить не лише смачним, а й ситним. Приготування не завдасть клопоту навіть найзайнятішим. Адже весь процес займає від сили 20 хвилин. Ніжний частування, незважаючи на свою простоту, чудово урізноманітнить святкові закуски.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 3
Інгредієнти:
- Крабові палички – 200 грн.
- Лаваш вірменський – 100 грн.
- Кукурудза консервована – 50 грн.
- Майонез – 50 грн.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Промив яйця, ставимо варитися круто. Позбавляємо крабові палички упаковки.
Крок 2. Охолодивши і очистивши приготовані яйця, нарізаємо кубиком.
Крок 3. “Крабовий” продукт поділяємо на волокна. У ємності середнього розміру з’єднуємо волокна паличок, нарізані яйця та консервовану кукурудзу. Здобривши майонезом, приправляємо спеціями і вимішуємо до стану салату.
Крок 4. Лаваш промазуємо начинкою, залишивши невелику відстань від краю.
Крок 5. Скачуємо рулет. Даємо трохи настоятися і ріжемо на шматочки однакового розміру. Чим довше просочується виріб, тим апетитніша і ніжніша текстура.
Крок 6. Сервіруємо закуску на гарній тарілці.
Крок 7. На свій розсуд декоруємо салатним листям, порубаним кропом або петрушкою. Смачного!
Рулет з лаваша з крабовими паличками, помідорами та сиром
Рулет з лаваша з крабовими паличками, помідорами та сиром виглядає досить апетитно. Яскраве частування підійде і на сніданок, і на перекус. Рулет чудово виглядатиме і на святковому столі. Процес приготування займе трохи більше півгодини. Смачна страва сподобається дорослим та дітям.
Час приготування – 25 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Крабові палички – 6 шт.
- Тонкий вірменський лаваш – 1 шт.
- Томати чері – 8 шт.
- Сир – 100 гр.
- Майонез – 2 ст.
- Цибуля зелена – 1 пучок.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продукти. Крабові палички позбавляємо целофанової упаковки.
Крок 2. Лаваш розміщуємо на чистій робочій поверхні. По виробу розподіляємо 2 столові ложки майонезу (можна використовувати домашній соус). Подрібнюємо твердий сир терткою. Розсипаємо по змащеному майонезом виробі.
Крок 3. Крабові палички кришимо і присипаємо по сирній стружці.
Крок 4. Промиті помідори обсушуємо та розрізаємо на п’ятачки. Розподіляємо поверх решти начинки. Зелену цибулю ґрунтовно промиваємо. Просушивши, шаткуємо. Зелену цибулю можна замінити кропом або петрушкою.
Крок 5. Формуємо щільний виріб, туго скачати в рулет. Бажано дати виробу просочитися, прибравши щонайменше на годину в холод.
Крок 6. Розрізавши рулет на рівні частини, подаємо до столу. Смачного!