Готуємо з плавленим сиром
Склад компонентів на 300 грам слабосоленої сьомги: 2 великих лаваша, «ванна» плавленого сиру, огірок, пучок свіжого кропу.
- Перший лаваш щедро змащується сиром.
- Зверху нього розкладаються тонкі брусочки свіжого огірка. Якщо заздалегідь позбавити його від шкірки, то закуска вийде особливо ніжною.
- Перший шар покривається залишилися лавашем, який так само змащується плавленим сиром.
- По ньому розподіляються скибочки слабосоленої риби і розсипається подрібнений свіжий кріп.
- Згортається щільний рулет.
Вийшла закуска з плавленим сиром добре охолоджується і нарізається дуже гострим ножем. Зверху рулет можна прикрасити на свій розсуд. Наприклад, половинками черрі.