Рулет з лаваша з сьомгою — 9 рецептів

Рулет з лаваша з сьомгою і вершковим сиром

Інгредієнти на 400 грам червоної риби: великий свіжий лаваш, 60 г кропу, 200 г м’якого вершкового сиру.

  • Зелень обполіскується крижаною водою, розкладається на рушниках з паперу і подрібнюється.
  • Сир змішується з кропом.
  • Риба пінцетом позбавляється від кісток і нарізане маленькими шматочками.
  • Лаваш розмотується, промащується вершковою масою. Робити це непросто, так як вона постійно скочується, але потрібно постаратися рівно розподілити весь сир по поверхні.
  • Зверху розкладаються шматочки сьомги.
  • Згорнутий рулет переміщається в морозилку на чверть години.

Залишається нарізати закуску з вершковим сиром на нетовсті шматочки.

Дивіться також:  М’ясо у фользі в духовці — 15 рецептів смачного приготування
Прокрутка до верху