Рулет з лаваша з сьомгою і вершковим сиром
Інгредієнти на 400 грам червоної риби: великий свіжий лаваш, 60 г кропу, 200 г м’якого вершкового сиру.
- Зелень обполіскується крижаною водою, розкладається на рушниках з паперу і подрібнюється.
- Сир змішується з кропом.
- Риба пінцетом позбавляється від кісток і нарізане маленькими шматочками.
- Лаваш розмотується, промащується вершковою масою. Робити це непросто, так як вона постійно скочується, але потрібно постаратися рівно розподілити весь сир по поверхні.
- Зверху розкладаються шматочки сьомги.
- Згорнутий рулет переміщається в морозилку на чверть години.
Залишається нарізати закуску з вершковим сиром на нетовсті шматочки.