Готуємо на швидку руку з консервованої сьомгою
Склад компонентів: лаваш, 80 г напівтвердого сиру, банку сьомги (консерви), 4 ложки жирної сметани.
- Сьомга мнеться толкушкой і поливається сметаною.
- Окремо треться сир.
- Рибна начинка розподіляється по лавашу.
- Зверху розсипається сирна стружка.
Формується рулет. При бажанні його можна також приготувати з сирним сиром.
Рулет з лаваша з сьомгою і помідором
Інгредієнти на 300 грам риби: 150 г м’якого сиру, 5 – 6 помідорів, кілька зубків часнику, тонкий лаваш.
- Помідори позбавляються від шкірки і змішуються з м’яким сиром і размятым часником.
- Суміш розмазується по основі і по ній розподіляються смужки сьомги.
- Згортається рулет.
- Заготовку потрібно добре охолодити.
Помідори роблять такий рулет з сьомгою і м’яким сиром ще більш соковитим.
Обговорювані закуски стають смачніше, якщо дати їм час гарненько настоятися в прохолоді перед подачею гостям. Для цього можна просто загортати закуску в пакет, але ще зручніше використовувати фольгу або харчову плівку.