Рулет зі свинини – 8 рецептів запікання

Рецепт приготування з морквою і грибами

Список інгредієнтів:

  • сіль – 6 г;
  • печериці – 0,2 кг;
  • кетчуп – 15 г;
  • дві цибулини;
  • свинина – 0,8 кг;
  • сушений орегано – 7 г;
  • рослинна олія – 30 мл;
  • щіпка перцю;
  • дві морквини;
  • сушений базилік – 5 м;
  • три часникового зубчики.

Як приготувати рулет:

  • Дрібно рубаємо очищені цибулини. Проводимо моркву через тертку. Робимо з подрібнених овочів піджарку на сковороді з маслом.
  • Через 5 хвилин висипаємо скибочки грибів і пасеруємо ще 7 хвилин.
  • Обсушуємо промитий шматок свинини і ріжемо на пластинки товщиною 2 див. Відбиваємо їх дерев’яним молоточком.
  • Проводимо очищені зубчики часнику через прес і викладаємо отриману кашку в чашку. Додаємо до неї базилік, перець, орегано і сіль.
  • Деко вистилаємо фольгою і кладемо туди пластинки м’яса поруч один з одним.
  • Насипаємо на них суміш солі і чорного перцю.
  • Зверху викладаємо піджарку з додаванням грибів.
  • Згортаємо рулет і закріплюємо його фольгою.
  • Закриваємо деко в духовці, прогрітій до 200 градусів.
  • Запікаємо м’ясна страва близько години, потім поливаємо його кетчупом і готуємо ще 15 хвилин.
  • Кетчуп утворює на рулеті чудову рум’яну скоринку. Подавайте страву з зеленню і свіжими овочами.
Дивіться також:  Бешбармак – 6 рецептів як смачно приготувати
Прокрутка до верху