Рецепт приготування з морквою і грибами
Список інгредієнтів:
- сіль – 6 г;
- печериці – 0,2 кг;
- кетчуп – 15 г;
- дві цибулини;
- свинина – 0,8 кг;
- сушений орегано – 7 г;
- рослинна олія – 30 мл;
- щіпка перцю;
- дві морквини;
- сушений базилік – 5 м;
- три часникового зубчики.
Як приготувати рулет:
- Дрібно рубаємо очищені цибулини. Проводимо моркву через тертку. Робимо з подрібнених овочів піджарку на сковороді з маслом.
- Через 5 хвилин висипаємо скибочки грибів і пасеруємо ще 7 хвилин.
- Обсушуємо промитий шматок свинини і ріжемо на пластинки товщиною 2 див. Відбиваємо їх дерев’яним молоточком.
- Проводимо очищені зубчики часнику через прес і викладаємо отриману кашку в чашку. Додаємо до неї базилік, перець, орегано і сіль.
- Деко вистилаємо фольгою і кладемо туди пластинки м’яса поруч один з одним.
- Насипаємо на них суміш солі і чорного перцю.
- Зверху викладаємо піджарку з додаванням грибів.
- Згортаємо рулет і закріплюємо його фольгою.
- Закриваємо деко в духовці, прогрітій до 200 градусів.
- Запікаємо м’ясна страва близько години, потім поливаємо його кетчупом і готуємо ще 15 хвилин.
- Кетчуп утворює на рулеті чудову рум’яну скоринку. Подавайте страву з зеленню і свіжими овочами.