Рулет зі свинини – 8 рецептів запікання

Свинячий рулет із чорносливом, запечена в духовці

Склад рецепта:

  • підлога пучка свіжого кропу;
  • свиняче м’ясо – 0,5 кг;
  • головка часнику;
  • чорнослив – 200 г;
  • гілочка розмарину;
  • сіль – 15 г;
  • майонезний соус – 100 р;
  • запашний мелений перець – 8 р.

Готуємо м’ясний рулет із свинини:

  • М’ясо розрізаємо на пласти і зі всіх сторін відбиваємо молоточком. Обробляємо свинину сіллю і запашним перцем.
  • Занурюємо чорнослив в миску з теплою водою на 4 хвилини. Після цього воду виливаємо, а чорнослив ріжемо шматочками.
  • Подрібнюємо в крихту очищені зубчики часнику. Те ж саме проробляємо з кропом.
  • М’ясні пластинки змащуємо майонезом, посипаємо подрібненим кропом, часником і чорносливом.
  • Звертаємо м’ясні шматочки у вигляді трубочки і заколюємо зубочисткою.
  • Викладаємо майбутні рулети у форму для запікання, накриваємо фольгою і відправляємо в духовку на 40 хвилин. Температура духовки – не нижче 180 градусів.
  • Як гарнір можна нарізати кубиками гарбуз і запекти.
Дивіться також:  Кукурудзяна каша – 8 смачних рецептів як варити
Прокрутка до верху