Свинячий рулет із чорносливом, запечена в духовці
Склад рецепта:
- підлога пучка свіжого кропу;
- свиняче м’ясо – 0,5 кг;
- головка часнику;
- чорнослив – 200 г;
- гілочка розмарину;
- сіль – 15 г;
- майонезний соус – 100 р;
- запашний мелений перець – 8 р.
Готуємо м’ясний рулет із свинини:
- М’ясо розрізаємо на пласти і зі всіх сторін відбиваємо молоточком. Обробляємо свинину сіллю і запашним перцем.
- Занурюємо чорнослив в миску з теплою водою на 4 хвилини. Після цього воду виливаємо, а чорнослив ріжемо шматочками.
- Подрібнюємо в крихту очищені зубчики часнику. Те ж саме проробляємо з кропом.
- М’ясні пластинки змащуємо майонезом, посипаємо подрібненим кропом, часником і чорносливом.
- Звертаємо м’ясні шматочки у вигляді трубочки і заколюємо зубочисткою.
- Викладаємо майбутні рулети у форму для запікання, накриваємо фольгою і відправляємо в духовку на 40 хвилин. Температура духовки – не нижче 180 градусів.
- Як гарнір можна нарізати кубиками гарбуз і запекти.