Оригінальний варіант з сиром і фісташками
Список інгредієнтів:
- червоний перець, мелений за смаком;
- свиняча вирізка – 0,5 кг;
- сир – 55 г;
- соняшникова олія – 40 мл;
- фісташки очищені — 50 г;
- чорний перець – за смаком;
- петрушка – 1 пучок;
- сіль за смаком.
Алгоритм дій:
- Подрібнюємо шматок сиру на тертці. Петрушку дрібно рубаємо. Фісташки обробляємо в блендері до стану крихти. Змішуємо продукти в загальній мисці.
- З м’яса робимо тонкий пласт. Розм’якшуємо його за допомогою дерев’яного молотка.
- Зверху на свинину викладаємо масу з сиру і фісташок.
- Звертаємо пласт з начинкою в рулет, обв’язуємо його ниткою.
- Обробляємо рулет сумішшю червоного і чорного перцю, сіль.
- Завантажуємо свинину на деко поливаємо олією і відправляємо в духовку, прогріту до температури 180 градусів.
- Час запікання – 60 хвилин.