Рулет зі свинини – 8 рецептів запікання

Оригінальний варіант з сиром і фісташками

Список інгредієнтів:

  • червоний перець, мелений за смаком;
  • свиняча вирізка – 0,5 кг;
  • сир – 55 г;
  • соняшникова олія – 40 мл;
  • фісташки очищені — 50 г;
  • чорний перець – за смаком;
  • петрушка – 1 пучок;
  • сіль за смаком.

Алгоритм дій:

  • Подрібнюємо шматок сиру на тертці. Петрушку дрібно рубаємо. Фісташки обробляємо в блендері до стану крихти. Змішуємо продукти в загальній мисці.
  • З м’яса робимо тонкий пласт. Розм’якшуємо його за допомогою дерев’яного молотка.
  • Зверху на свинину викладаємо масу з сиру і фісташок.
  • Звертаємо пласт з начинкою в рулет, обв’язуємо його ниткою.
  • Обробляємо рулет сумішшю червоного і чорного перцю, сіль.
  • Завантажуємо свинину на деко поливаємо олією і відправляємо в духовку, прогріту до температури 180 градусів.
  • Час запікання – 60 хвилин.
Дивіться також:  Риба, запечена з овочами в духовці – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху