Рулет зі свинини з журавлиною
Цей рецепт для тих, хто любить відчувати легку кислинку в смаку страви.
Вам знадобиться:
- чебрець – 4 перешіптування;
- журавлина – 120 г;
- сіль за смаком;
- коньяк – 55 г;
- м’ясо свиняче – 1,5 кг.
Покрокова інструкція:
- Засипаємо в’ялену журавлину в миску і заливаємо коньяком.
- Залишаємо продукт на 40 хвилин.
- Формуємо з шматка м’яса тонку пластину, відбиваємо.
- Насипаємо зверху чебрець, сіль, перець.
- Обробляємо журавлину в блендері, розподіляємо по пласту м’яса.
- Формуємо рулет, закріплюємо його форму ниткою, натираємо перцем і сіллю, поливаємо оливковою олією.
- Ставимо деко з рулетом в прогріту до 190 градусів духовку, час готування – 50 хвилин.
- Охолоджуємо і подаємо до столу з будь-яким гарніром на ваш смак.