Рулет зі свинини – 8 рецептів запікання

Рулет зі свинини з журавлиною

Цей рецепт для тих, хто любить відчувати легку кислинку в смаку страви.

Вам знадобиться:

  • чебрець – 4 перешіптування;
  • журавлина – 120 г;
  • сіль за смаком;
  • коньяк – 55 г;
  • м’ясо свиняче – 1,5 кг.

Покрокова інструкція:

  • Засипаємо в’ялену журавлину в миску і заливаємо коньяком.
  • Залишаємо продукт на 40 хвилин.
  • Формуємо з шматка м’яса тонку пластину, відбиваємо.
  • Насипаємо зверху чебрець, сіль, перець.
  • Обробляємо журавлину в блендері, розподіляємо по пласту м’яса.
  • Формуємо рулет, закріплюємо його форму ниткою, натираємо перцем і сіллю, поливаємо оливковою олією.
  • Ставимо деко з рулетом в прогріту до 190 градусів духовку, час готування – 50 хвилин.
  • Охолоджуємо і подаємо до столу з будь-яким гарніром на ваш смак.
Дивіться також:  Курча тютюну – рецепт на сковороді під пресом
Прокрутка до верху