З начинкою з курячої печінки
Список продуктів:
- одна морквина;
- сіль за смаком;
- пузанина – 500 г;
- чорний перець;
- соняшникова олія – 40 мл;
- майонез за смаком;
- печінка куряча – 0,3 кг
Як приготувати рулет з пузанины:
- Курячу печінки в каструлі варимо до м’якості, попередньо підсолюємо воду.
- Пропустіть приготовлений продукт через м’ясорубку.
- Почищену моркву подрібнюємо на тертці і пасеруємо на рослинній олії.
- До остиглої моркви додаємо печінку і перемішуємо.
- Пузанину ріжемо на порційні шматки відбиваємо з двох сторін, солимо і перчимо.
- Столовою ложкою викладаємо начинку на край м’ясного шматка, звертаємо його в рулет.
- Складіть всі рулетики на поверхню листа, обробленого маслом.
- Присипаємо м’ясне страву тертим сиром і поливаємо майонезом.
- Запікаємо соковите, ніжне блюдо в духовій шафі протягом 30 хвилин.