Рулет зі свинини – 8 рецептів запікання

З начинкою з курячої печінки

Список продуктів:

  • одна морквина;
  • сіль за смаком;
  • пузанина – 500 г;
  • чорний перець;
  • соняшникова олія – 40 мл;
  • майонез за смаком;
  • печінка куряча – 0,3 кг

Як приготувати рулет з пузанины:

  • Курячу печінки в каструлі варимо до м’якості, попередньо підсолюємо воду.
  • Пропустіть приготовлений продукт через м’ясорубку.
  • Почищену моркву подрібнюємо на тертці і пасеруємо на рослинній олії.
  • До остиглої моркви додаємо печінку і перемішуємо.
  • Пузанину ріжемо на порційні шматки відбиваємо з двох сторін, солимо і перчимо.
  • Столовою ложкою викладаємо начинку на край м’ясного шматка, звертаємо його в рулет.
  • Складіть всі рулетики на поверхню листа, обробленого маслом.
  • Присипаємо м’ясне страву тертим сиром і поливаємо майонезом.
  • Запікаємо соковите, ніжне блюдо в духовій шафі протягом 30 хвилин.
Дивіться також:  Курка з грибами в духовці – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху