Рулет зі свинини – 8 рецептів запікання

З картопляною начинкою

Склад рецепта:

  • сіль – 8 г;
  • 6 яєць;
  • свинячий фарш – 0,9 кг;
  • манна крупа – 40 г;
  • сушена паприка – 5 м;
  • варена картопля – 0,5 кг;
  • чорний перець – 5 р;
  • шматок сиру – 100 г;
  • свіжа петрушка – 20 г;
  • білий хліб – 200 р.

Готуємо рулет з начинкою з картоплі:

  • З’єднайте хліб, замочений у молоці з фаршем, і проведіть через м’ясорубку.
  • Додайте м’ясну масу паприку, перець, сіль і розбийте 2 яйця, насипте манку перемішайте.
  • Бульби вареної картоплі перетворюємо у пюре, шматок сиру подрібнюємо на тертці, петрушку дрібно шаткуємо.
  • 3 курячих яйця необхідно зварити і дрібно порізати.
  • З’єднуємо в загальній посуді сир, паприку, пюре, щіпку солі шматочки варених яєць, манку, дрібку чорного перцю, петрушку і сирий жовток.
  • Розподіляємо м’ясний фарш з прямокутника харчової плівки.
  • Зверху викладаємо начинку, згортаємо рулет і покласти на деко, застелений пекарської папером.
  • Готуємо смачне і ароматне блюдо в духовці 40 хвилин.
Дивіться також:  Пиріжки з фаршем – 7 рецептів, як приготувати смачні домашні пиріжки
Прокрутка до верху