З картопляною начинкою
Склад рецепта:
- сіль – 8 г;
- 6 яєць;
- свинячий фарш – 0,9 кг;
- манна крупа – 40 г;
- сушена паприка – 5 м;
- варена картопля – 0,5 кг;
- чорний перець – 5 р;
- шматок сиру – 100 г;
- свіжа петрушка – 20 г;
- білий хліб – 200 р.
Готуємо рулет з начинкою з картоплі:
- З’єднайте хліб, замочений у молоці з фаршем, і проведіть через м’ясорубку.
- Додайте м’ясну масу паприку, перець, сіль і розбийте 2 яйця, насипте манку перемішайте.
- Бульби вареної картоплі перетворюємо у пюре, шматок сиру подрібнюємо на тертці, петрушку дрібно шаткуємо.
- 3 курячих яйця необхідно зварити і дрібно порізати.
- З’єднуємо в загальній посуді сир, паприку, пюре, щіпку солі шматочки варених яєць, манку, дрібку чорного перцю, петрушку і сирий жовток.
- Розподіляємо м’ясний фарш з прямокутника харчової плівки.
- Зверху викладаємо начинку, згортаємо рулет і покласти на деко, застелений пекарської папером.
- Готуємо смачне і ароматне блюдо в духовці 40 хвилин.