Рулет зі свинячої рульки – 5 рецептів приготування

Запікаємо у фользі

У фользі можна приготувати неймовірний м’ясний рулет з начинкою. Інгредієнти в ньому прості, але в поєднанні дають прекрасний смак.

Для нього потрібно:

Рулька Часник Сіль Паприка Перець
1 шт. 2 зубчики За смаком За смаком За смаком
  • Для початку необхідно промити, очистити і обсушити рульку (Легше купити вже чищенную).
  • Підрізаємо її вздовж, щоб відокремити від кістки і розкрити. За підсумком повинен вийти один цільний шматок.
  • Часник подрібнюється через чеснокодавку або дрібно шинкуется.
  • М’ясо добре закручується і обв’язується кулінарною ниткою, шпагатом або звичайною ниткою.
  • Викласти рулет на фольгу і гарненько замотується.
  • Після рулька свиняча відправляється на деко заздалегідь розігріту духовку. Готуватися буде не менше години. Все залежить від потужності печі і якості м’яса.
  • Далі потрібно зняти фольгу і пропекти рулет ще 15 хвилин без неї.
  • І тільки коли ласощі охолоне, можна буде зрізати нитки. А ще через час подати до столу.
Дивіться також:  Пиріг з фаршем і картоплею в духовці – 7 рецептів
Прокрутка до верху