Запікаємо у фользі
У фользі можна приготувати неймовірний м’ясний рулет з начинкою. Інгредієнти в ньому прості, але в поєднанні дають прекрасний смак.
Для нього потрібно:
Рулька | Часник | Сіль | Паприка | Перець |
---|---|---|---|---|
1 шт. | 2 зубчики | За смаком | За смаком | За смаком |
- Для початку необхідно промити, очистити і обсушити рульку (Легше купити вже чищенную).
- Підрізаємо її вздовж, щоб відокремити від кістки і розкрити. За підсумком повинен вийти один цільний шматок.
- Часник подрібнюється через чеснокодавку або дрібно шинкуется.
- М’ясо добре закручується і обв’язується кулінарною ниткою, шпагатом або звичайною ниткою.
- Викласти рулет на фольгу і гарненько замотується.
- Після рулька свиняча відправляється на деко заздалегідь розігріту духовку. Готуватися буде не менше години. Все залежить від потужності печі і якості м’яса.
- Далі потрібно зняти фольгу і пропекти рулет ще 15 хвилин без неї.
- І тільки коли ласощі охолоне, можна буде зрізати нитки. А ще через час подати до столу.