Рулет зі свинячої рульки, фаршировані куркою
Подібне блюдо більш поширене. У нього входять інгредієнти, які можна знайти де завгодно і за гарною ціною.
Для приготування потрібно:
Рулька | Курячі стегенця | Морква | Перець, сіль і часник |
---|---|---|---|
1 шт. | 2 шт. | 1 шт. | За смаком |
- Рульку перед приготуванням необхідно промити під проточною водою, очистити від зайвого і відокремити від кісток і сухожиль.
- Після вона поміщається в каструлю і вариться до закипання. У воду можна кинути перець горошком і лавровий лист.
- Після того, як зварилася рулька, в бульйон потрібно кинути стегенця. Варити їх слід близько півгодини.
- Коли рулька і стегенця охолонуть, можна її викласти на стіл шкірою вниз. М’ясо змащується пресованим часником, сіллю і перцем.
- Морква нарізати тонкими пластинами і викладається зверху.
- М’ясо нарізати на невеликі шматки і викладається поверх моркви.
- Після рулька згортається в рулет і закріплюється харчовими нитками.
- В кінці потрібно лише пропекти його близько 1-2 годин в духовці.