Рулет зі свинячої рульки – 5 рецептів приготування

Рулет зі свинячої рульки, фаршировані куркою

Подібне блюдо більш поширене. У нього входять інгредієнти, які можна знайти де завгодно і за гарною ціною.

Для приготування потрібно:

Рулька Курячі стегенця Морква Перець, сіль і часник
1 шт. 2 шт. 1 шт. За смаком
  • Рульку перед приготуванням необхідно промити під проточною водою, очистити від зайвого і відокремити від кісток і сухожиль.
  • Після вона поміщається в каструлю і вариться до закипання. У воду можна кинути перець горошком і лавровий лист.
  • Після того, як зварилася рулька, в бульйон потрібно кинути стегенця. Варити їх слід близько півгодини.
  • Коли рулька і стегенця охолонуть, можна її викласти на стіл шкірою вниз. М’ясо змащується пресованим часником, сіллю і перцем.
  • Морква нарізати тонкими пластинами і викладається зверху.
  • М’ясо нарізати на невеликі шматки і викладається поверх моркви.
  • Після рулька згортається в рулет і закріплюється харчовими нитками.
  • В кінці потрібно лише пропекти його близько 1-2 годин в духовці.
Дивіться також:  Паста з морепродуктами в вершковому соусі – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху