Рулет зі свинячої рульки – 5 рецептів приготування

М’ясний рулет з начинкою з грибів

Запечений у фользі рулет смачніше всього. Для любителів грибів і м’яса підійде наступний рецепт. Він не тільки простий у приготуванні, але дуже смачний.

Для його приготування знадобиться:

Рулька Цибуля Печериці Сир Перець і сіль
1 шт. 1 шт. 150 г 100 г За смаком
  • Спершу необхідно промити і очистити рульку. Після вона розрізається вздовж і відділяється від кістки.
  • М’ясо змащується невеликому кількістю солі і перцем.
  • Цибулю і печериці нарізати пластинами, а сир натирається на крупній тертці.
  • Гриби і цибулю слід злегка обсмажити.
  • На фольгу викладається рулька шкіркою вниз. Зверху посипається сиром, грибами і цибулею.
  • Рулька згортається в рулет і закріплюється харчовими нитками. Після відправляється в духовку до стану готовності.
  • Знімати нитки і нарізати рулет можна після повного остигання.
Дивіться також:  Котлети з курячого філе – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху