М’ясний рулет з начинкою з грибів
Запечений у фользі рулет смачніше всього. Для любителів грибів і м’яса підійде наступний рецепт. Він не тільки простий у приготуванні, але дуже смачний.
Для його приготування знадобиться:
Рулька | Цибуля | Печериці | Сир | Перець і сіль |
---|---|---|---|---|
1 шт. | 1 шт. | 150 г | 100 г | За смаком |
- Спершу необхідно промити і очистити рульку. Після вона розрізається вздовж і відділяється від кістки.
- М’ясо змащується невеликому кількістю солі і перцем.
- Цибулю і печериці нарізати пластинами, а сир натирається на крупній тертці.
- Гриби і цибулю слід злегка обсмажити.
- На фольгу викладається рулька шкіркою вниз. Зверху посипається сиром, грибами і цибулею.
- Рулька згортається в рулет і закріплюється харчовими нитками. Після відправляється в духовку до стану готовності.
- Знімати нитки і нарізати рулет можна після повного остигання.