Кулінарні секрети
Неважко здогадатися, що є найголовнішим у рулеті зі свинячої рульки. Тому необхідно з великою відповідальністю підходити до вибору рульки.
Для вибору по-справжньому якісного продукту необхідно знати такі секрети:
- М’ясо повинно бути щільним і еластичним. Також в ньому має бути невеликі жирові прошарки.
- Слід перевіряти свіжість продукту. Для цього необхідно натиснути пальцем на м’ясо, якщо ямка не зникає – слід обійти його стороною.
- Бажано брати більш молоде м’ясо. Якщо м’ясо світле, як і жирові прошарки – можна звернути увагу на гомілку.
- І найважливіше – запах. Аромат протухлого м’яса складно з чимось переплутати.
Дане блюдо підходить для святкового столу. Можна цим ласощами іноді радувати себе і своїх близьких. Виходить страва не особливо дорогим, але дуже смачним.