З морквою і волоськими горіхами
Чудовим варіантом, який сподобається вегетаріанцям, є закуска з кабачків з морквою і волоськими горіхами.
Необхідні продукти:
- 1 кабачок;
- 2 середні моркви;
- 100 г горіхів;
- майонез або сметана;
- рослинна олія для обсмажування.
Приготування:
- Кабачок чистимо і ріжемо тонкими слайсами.
- Обсмажуємо на достатній кількості олії до готовності.
- Морква подрібнюємо на тертці.
- Волоський горіх кришимо невеликими шматочками, додаємо до моркви.
- Заправляємо складу сметаною або майонезом за смаком.
- Отриману суміш кладемо на смужки кабачка. Загортаємо рулетики, фіксуємо зубочистками.