Рулетики з кабачків – 8 дуже смачних рецептів приготування з різними начинками

З морквою і волоськими горіхами

Чудовим варіантом, який сподобається вегетаріанцям, є закуска з кабачків з морквою і волоськими горіхами.

Необхідні продукти:

  • 1 кабачок;
  • 2 середні моркви;
  • 100 г горіхів;
  • майонез або сметана;
  • рослинна олія для обсмажування.

Приготування:

  • Кабачок чистимо і ріжемо тонкими слайсами.
  • Обсмажуємо на достатній кількості олії до готовності.
  • Морква подрібнюємо на тертці.
  • Волоський горіх кришимо невеликими шматочками, додаємо до моркви.
  • Заправляємо складу сметаною або майонезом за смаком.
  • Отриману суміш кладемо на смужки кабачка. Загортаємо рулетики, фіксуємо зубочистками.
Дивіться також:  Шашлик на кефірі з свинини – 7 рецептів
Прокрутка до верху