Ефектний, яскравий і дуже смачний салат з гранатом стане прикрасою святкового столу. Його можна готувати в різних варіаціях, з додаванням грибів, м’яса або морепродуктів. Корисна, ситна закуска сподобається всім без винятку, порадувавши своїм зовнішнім виглядом і відмінним смаком.
Салат з гранатом і куркою
Готувати закуску можна з будь-яким м’ясом, але з ніжним курячим продуктом вона буде мати прекрасний смак. Стряпается блюдо на основі:
• вареної курки – 380 г;
• граната – 1 плід;
• перцю – пару штук;
• журавлини – 35 г;
• селери – кілька невеликих пучків;
• цибулі червоного;
• волоських горіхів – 45 г;
• йогурту;
• спецій;
• солі.
Відварене куряче м’ясо остудити і нарізати дрібними брусочками. Викласти в глибоку тарілку, додати подрібнені овочі, рубаний волоський горіх. Приправити за смаком, додати трохи журавлини і гранатових зерен. Наприкінці заправити йогуртом, добре вимішати. Викласти салат в красиві скляні салатниці, прикрасити зернами граната. Салат з гранатом і куркою ідеальний варіант для тих, хто дотримується здорового харчування.