Якщо хочете спробувати нову страву, щоб воно було гарним і швидко готувалося, то варто приготувати салат з копченою грудкою. Можна зробити різного смаку: гострим, кислим, солодким. Незмінним залишиться тільки одне – легкість приготування.
Салат з ананасом і копченою курячою грудкою
Чудове страву з екзотичним поєднанням продуктів здатне прикрасити будь-яке свято. Якщо не хочете занадто солодкий смак, то використовуйте свіжі ананаси.
Інгредієнти:
- горіх – 75 г волоського;
- майонез – 40 мл;
- копчена курка – 330 г грудинки;
- соус соєвий – 3 ст. ложки;
- часник – 4 зубки;
- ананас – 280 г консервованого;
- сир – 120 г твердого.
Приготування:
З морквою по-корейськи
Салат з копченою грудкою і корейською морквою виходить малокалорійним, добре впливає на травлення. Салат виходить гострим. Якщо є бажання, то морквину можна замінити пекінською капустою, при цьому смакові якості не загубляться.
Інгредієнти:
- мелений перець гострий – 2 ч. ложечка;
- копчена куряча грудка – 480 м;
- сир – 160 г;
- майонез;
- морква по-корейськи – 200 г;
- гриби – 200 г;
- сіль;
- мелений коріандр – 2 ч. ложечки;
- цукор;
- ріпчаста цибуля – 2 головки.
Приготування:
Рецепт з сиром і оливками
Якщо ви любитель листкових салатів, то цей варіант, можливо, стане найулюбленішим.
Інгредієнти:
- сир копчений – 300 г;
- майонез;
- грудка куряча копчена – 300 г;
- сіль;
- томати – 3 свіжих;
- маслини – 1,5 банки без кісточок;
- огірок – 3 свіжих.
Приготування:
Цезар Класичний
Страва має вишуканістю, красою і бездоганним смаком. Для любителів ароматної серпанок – це ідеальний варіант.
Інгредієнти:
- курка копчена – 270 г;
- помідори – 170 г;
- батон – 500 г;
- яйця – 2 курячих;
- перець чорний мелений;
- пармезан – 55 г;
- сіль;
- салат листовий – 110 г;
- часник – 2 зубки;
- солодка гірчиця – 1 ч. ложечка;
- лимон – половина;
- масло – 140 г оливкова.
Приготування:
Гострий салат з копченою курячою грудкою
Страва припаде до смаку любителям гостреньких страв.
Для приготування слід вибирати філе холодного копчення. Вона набагато корисніше, ніж курка гарячого копчення.
Інгредієнти:
- масло – 3 ст. ложки оливкової;
- яйце – 1 зварене куряче;
- грудка копчена – 320 г курячої;
- оливки – баночка без кісточок;
- салат – 5 аркушів;
- гірчиці – 2 ч. ложечки;
- лимон – 1 шт.;
- петрушка – 6 гілочок;
- сир – 110 г твердого;
- перець гострий – 1 шт.
Приготування:
З печерицями
Закуска з неповторним смаком. Підходить любителям грибів.
Інгредієнти:
- цибуля – 2 цибулини;
- майонез;
- грудка – 320 г копченої курячої;
- перець;
- печериці – 520 г;
- сіль;
- квасоля – 320 г консервована в томатному соусі;
- масло – 1 ст. ложка оливкової;
- перець болгарський – 1 шт.
Приготування:
З кукурудзою
Незвичайний і дуже смачний салатик, який швидко готується, подобається дорослим і дітям.
Інгредієнти:
- гірчиця – 1 ч. ложечка;
- сметана – 3 ст. ложки;
- кукурудза – 290 г консервованої;
- грудка копчена куряча – 320 г;
- кріп;
- сіль;
- яйця – 4 курячі.
Приготування:
З додаванням чорносливу
Курочка і солодкий чорнослив абсолютно різні, але їх тандем утворює неповторне поєднання смаку.
Інгредієнти:
- горіх – 35 г кедрового;
- грудка куряча копчена – 320 г;
- перець;
- яйця – 3 зварених;
- сіль;
- чорнослив – 10 шт.;
- майонез;
- огірки – 2 шт.
Приготування:
І квасолею
У всіх буває, що пролунав дзвінок у двері, гості на порозі, а почастувати нічим. Цей салатик завжди прийде вам на допомогу. Готується швидко, виходить смачно.
Інгредієнти:
- перець;
- грудка куряча копчена – 320 г;
- майонез – 150 г;
- квасоля – банку червоної;
- сіль;
- опеньки мариновані – банку;
- огірочок – 3 шт. маринованих.