Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем та огірком класичний – 8 рецептів приготування

Класичний салат крабовими паличками, кукурудзою, яйцем та огірком – це проста і ситна страва, яка відмінно підійде як доповнення до основного прийому їжі, чи обід чи вечеря. Така закуска чудово поєднує в собі різноманітні інгредієнти: сурімі, солодкі зерна кукурудзи, ситні відварені яйця, свіжі та огірки, що похрумтують, і зелень, які створюють неповторний смак і аромат. Готується така страва дуже швидко і легко, тому вона стане незамінним помічником у швидких кулінарних замальовках, коли за мінімальний час потрібно не тільки ситно, але смачно нагодувати всіх членів сім’ї. Приділіть на прочитання статті кілька хвилин свого вільного часу, і ви, без сумніву, зможете легко підібрати рецепт за своїм смаком.

Класичний салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем та огірком

Класичний салат з крабовими паличками, кукурудзою, огірком та яйцем – це ідеальне поєднання свіжості та ніжності. Соковиті шматочки сурімі чудово гармонують з хрусткою кукурудзою та огірком, а яйця надають страві насичений смак та ситість. Обов’язково спробуйте, і ви не пошкодуєте!

Інгредієнти:

на – 3 порції

  • Крабові палички – 250 гр.
  • Консервована кукурудза – 300 гр.
  • Яйце куряче – 3 шт.
  • Огірок – 100 грн.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – м

Процес приготування:

Як приготувати салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем та огірком за класичним рецептом? Відварюємо та очищаємо курячі яйця, зливаємо розсіл з кукурудзи, ополіскуємо огірки.

Сурімі витягаємо з упаковки та подрібнюємо.

На невеликі кубики ріжемо огірок.

Дрібно ріжемо відварені яйця.

Висипаємо нарізані компоненти у глибоку ємність, також додаємо кукурудзу.

Поливаємо майонезом, солимо і перчимо.

Класичний салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем та огірком готовий! Розкладаємо по порційним піалам і подаємо. Готуйте та отримуйте задоволення!

Крабовий салат з кукурудзою, яйцем, огірком та рисом.

Крабовий салат з кукурудзою, яйцем, огірком та рисом – це варіант з більш щільним складом, завдяки відвареній та розсипчастій крупі. Ніжні крабові палички та інші компоненти, що похрумтують, чудово доповнюють і відтіняють смак і аромат один одного.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 5-6.

Інгредієнти:

  • Кукурудза консервована – 180 грн.
  • Палички крабові – 200 грн.
  • Рис – 1 ст.
  • Яйце – 4 шт.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Майонез – 4 ст.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця заливаємо водою, доводимо до кипіння та варимо протягом 10-12 хвилин. Перекладаємо в крижану воду та остуджуємо, потім очищаємо.

Дивіться також:  Салати з куркою – 10 найсмачніших і найпростіших рецептів

Крок 2. Дрібно рубаємо крабові палички.

Крок 3. Промиту до прозорої води крупу висипаємо в киплячу воду і томимо на повільному вогні до готовності, висипаємо на сито і даємо повністю охолонути.

Крок 4. Зливаємо заливку із кукурудзи, висипаємо зерна до сурімі.

Крок 5. Напівкільцями нарізаємо свіжий огірок.

Крок 6. В основний склад відправляємо кубики яєць і огірка, а також рис, що остигнув.

Крок 7. Заправляємо майонезом і солимо, перемішуємо та приступаємо до дегустації. Смачного!

Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем, огірком та пекінською капустою.

Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем, огірком та пекінською капустою – це свіжий та ароматний варіант апетитної закуски з додаванням соковитої капусти. Кукурудза надає блюду солодкуватий відтінок, а пекінська капуста збагачує його поживними речовинами.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 5.

Інгредієнти:

  • Капуста пекінська – 200 гр.
  • Палички крабові – 200 грн.
  • Кукурудза консервована – 340 грн.
  • Яйце – 5 шт.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Майонез – до смаку.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо яйця круто і остуджуємо, витягаємо сурімі з упаковки.

Крок 2. Тонкою соломкою шаткуємо капусту і висипаємо в ємність, зручну для змішування інгредієнтів.

Крок 3. Кукурудзу відкидаємо на друшляк і даємо стекти, потім відправляємо до пекінки.

Крок 4. Додаємо кубики свіжого огірка та крабових паличок.

Крок 5. Подрібнюємо яйця та перекладаємо в основний склад.

Крок 6. Поливаємо компоненти майонезом і злегка солимо.

Крок 7. Ретельно перемішавши, приступаємо до трапези. Смачного!

Крабовий салат з кукурудзою, огірком, яйцем та ковбасою

Крабовий салат з кукурудзою, огірком, яйцем та ковбасою – це незвичайне та дуже цікаве поєднання морського та м’ясного смаків. Ароматна ковбаса додає страві насиченість, а яйця та огірки роблять її соковитішим і барвистішим. І якщо раніше ви не куштували нічого подібного, то обов’язково зверніть увагу на цей рецепт!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • Палички крабові – 100 грн.
  • Ковбаса напівкопчена – 100 гр.
  • Кукурудза консервована – 100 грн.
  • Огірок – 100 гр.
  • Цибуля зелена – 3 пера
  • Майонез – 100 грн.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль за смаком.
Дивіться також:  Салат з креветками - 10 найсмачніших і найпростіших рецептів

Процес приготування:

Крок 1. Виймаємо крабові палички із оболонки, дрібно нарізаємо.

Крок 2. Подрібнюємо свіжий огірок.

Крок 3. Відправляємо інгредієнти в салатник і потім висипаємо кукурудзу, розсол попередньо зливаємо.

Крок 4. Також кубиками середнього розміру ріжемо відварені яйця та апетитну ковбасу.

Крок 5. Змішуємо всі компоненти і солимо до смаку.

Крок 6. Заправляємо салат майонезом.

Крок 7. Сервуємо і за наявності часу прибираємо на полицю холодильника для просочення. Смачного!

Салат з крабовими паличками, кукурудзою та корейською морквою.

Салат із крабовими паличками, кукурудзою та корейською морквою – це східна інтерпретація класичної страви, яка знайома кожному з нас ще з дитинства. Хрумка морква по-корейськи надає салату оригінальний смак і пікантність, яка обов’язково припаде до смаку всім любителям гостренького.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4-5.

Інгредієнти:

  • Палички крабові – 200 грн.
  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Яйце відварене – 3 шт.
  • Кукурудза консервована – 180 грн.
  • Майонез – 3 ст.
  • Сіль – 1 год.
  • Зелень – до смаку.
  • Часник – за бажанням.

Процес приготування:

Крок 1. Пікантну моркву ріжемо на смужки коротше.

Крок 2. Кукурудзу відкидаємо на сито і підсушуємо, висипаємо до моркви.

Крок 3. Додаємо кубики крабових паличок та яєць.

Крок 4. Додаємо сіль, часник за бажанням, пропущений через прес та майонез – перемішуємо до рівномірного розподілу компонентів.

Крок 5. Подаємо до столу або перекладаємо в контейнер з кришкою і забираємо в холодильну камеру настоятися. Смачного!

Крабовий салат з кукурудзою, яйцем, сиром та огірком

Крабовий салат з кукурудзою, яйцем, сиром та огірком – це вишукана страва з насиченим смаком та різноманітними текстурами, які подарують вам справжнє гастрономічне захоплення. Сир робить салат більш вершковим та насиченим, а яйця додають йому звичну ситість, характерну для класичного рецепту.

Час приготування – 35 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 1-2.

Інгредієнти:

  • Сирок плавлений – 1 шт.
  • Палички крабові – 100 грн.
  • Кукурудза консервована – 5-6 ст.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Майонез – 2 ст.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Для прискорення процесу та власної зручності викладаємо продукти на стіл.

Крок 2. На дрібній тертці натираємо сир і розподіляємо на дно плоскої тарілки.

Дивіться також:  Салати на день народження – 12 простих та смачних рецептів

Крок 3. Зверху викладаємо дрібно нарізані крабові палички та змащуємо майонезом.

Крок 4. Відварюємо, остуджуємо та очищаємо яйце, натираємо поверх сурімі та наносимо сіточку із соусу.

Крок 5. Огірок натираємо на великій тертці, віджимаємо та формуємо наступний шар.

Крок 6. Прикрашаємо закуску зернами солодкої кукурудзи та можемо дегустувати. Смачного!

Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем, огірком та капустою.

Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем, огірком та капустою – це легка та ніжна страва з приємною хрусткою текстурою, яка порадує ваші смакові рецептори. Капуста надає салату свіжість, а кукурудза та крабові палички роблять його більш ситним та насиченим.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Капуста – 200 грн.
  • Палички крабові – 150 гр.
  • Кукурудза консервована – 100 грн.
  • Огірок – 150 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Майонез – 2 ст.
  • Зелень – до смаку.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Тонкими смужками шаткуємо капусту і висипаємо в салатник.

Крок 2. Відправляємо брусочки свіжого огірка.

Крок 3. Додаємо кубики відвареного яйця.

Крок 4. І шматочки сурімі.

Крок 5. Доповнюємо салат солодкою кукурудзою, солимо та перчимо.

Крок 6. Поливаємо майонезом та активно перемішуємо, прикрашаємо зеленню та приступаємо до зняття проби. Готуйте та отримуйте задоволення!

Крабовий салат з кукурудзою, яйцем та огірком без рису.

Крабовий салат з кукурудзою, яйцем та огірком без рису – це легка та дієтична версія популярної страви. Відсутність рису робить салат більш легким і витонченим, а яйця та огірки порадують своїм ніжним смаком та хрумкою текстурою.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 7 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • Палички крабові – 250 гр.
  • Кукурудза консервована – 200 грн.
  • Яйце – 4 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Майонез – 4 ст.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Перед початком процесу видаляємо упаковку з крабових паличок, круто відварюємо яйця і очищаємо від шкаралупи, відкидаємо кукурудзу на друшляк і даємо час стекти.

Крок 2. Дрібно рубаємо свіжий огірок.

Крок 3. Кубиками такого ж розміру нарізаємо сурімі та варені яйця.

Крок 4. З’єднуємо підготовлені компоненти в блюді сервіровки, солимо і поливаємо майонезом.

Крок 5. Добре перемішуємо і насолоджуємося неймовірним смаком. Смачного!