Салат з крабовими паличками та пекінською капустою – 8 простих та смачних рецептів

Салат з крабовими паличками та пекінською капустою – це популярне частування, яке готується досить просто. Сьогоднішня добірка складається з найпростіших рецептів, які не вимагають багато часу на приготування. Тільки в деяких варіантах знадобляться відварені яйця, решта рецептів не потребує термічної обробки продуктів. Тому збирання смачних салатів займе мінімальну кількість часу.

Салат з крабовими паличками, пекінською капустою та кукурудзою.

Салат з крабовими паличками, пекінською капустою та кукурудзою втілить у життя навіть дитина. Для здійснення рецепту складові не піддаються термічній обробці, достатньо нарізати і змішати. Як заправку зазвичай використовують майонез або змішують його зі сметаною в рівних пропорціях. «Зіжники» віддають перевагу заправці з натурального йогурту.

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Капуста пекінська – ½ качана
  • Крабові палички – 10 шт.
  • Перець болгарський – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Консервована кукурудза – ½ банки
  • Сіль за смаком
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Салат з крабовими паличками та пекінською капустою? Готуємо продуктовий набір. Звільняємо цибулю від лушпиння і промиваємо. Якщо використовуємо свіжий солодкий перець, промиваємо його та звільняємо від нутрощів, нарізаємо соломкою. З капусти знімаємо верхні листи, що підв’яли. Дістаємо заздалегідь заморожені крабові палички та даємо розморозитись. З кукурудзи зливаємо рідину.

Пекінську капусту шаткуємо соломкою.

Змішуємо капусту із солодким перцем у глибокій ємності.

Нарізаємо цибулю тонкими четвертинками і відправляємо до інших компонентів.

Засипаємо консервовану кукурудзу.

Звільнивши крабові палички від оболонки, три ріжемо на трикутники, що залишилися нарізаємо кружальцями.

Крабові палички, нарізані кружальцями, відправляємо до салату.

Посоливши салат, кладемо майонез та розмішуємо. Оформлення салату та спосіб нарізки визначаємо самостійно. Нема конкретних стандартів.

Салат з крабовими паличками та пекінською капустою готовий! Сервіруємо закуску і прикрашаємо крабовими паличками, нарізаними трикутниками. Подаємо до столу. Смачного!

Салат з крабовими паличками, пекінською капустою, яйцем, огірком та кукурудзою.

Салат з крабовими паличками, пекінською капустою, яйцем, огірком та кукурудзою є соковитою яскравою закускою, яка готується елементарно. Нескладне виконання салату зможе повторити будь-який, незважаючи на кулінарний досвід. Відварити яйця і нарізати решту складових під силу навіть підлітку.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Пекінська капуста – 400 грн.
  • Крабові палички – 200 грн.
  • Огірки свіжі – 100 грн.
  • Консервована кукурудза – 120 грн.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Майонез – до смаку.

Процес приготування:

  1. Очистивши капусту від зів’ялого листя, нарізаємо «пекинку» смужками.
  2. Миємо яйця і варимо до стану круто. Охолодивши і очистивши, нарізаємо кубиками. Розмір визначаємо самостійно.
  3. Звільнивши крабові палички від упаковки, ріжемо на кубики.
  4. Промитий та обсушений огірок нарізаємо четвертинками.
  5. У місткій чаші з’єднуємо підготовлені інгредієнти. Промиту зелень дрібно кришимо і відправляємо до інших компонентів. Засипаємо кукурудзу, попередньо звільнивши і струсивши від рідини. Висипаємо сіль і додаємо майонез, за ​​бажання замінивши сметаною або грецьким йогуртом.
  6. Об’єднуємо вміст салатника.
  7. Подаємо яскраву закуску порційно. Смачного!

Салат з крабовими паличками, пекінською капустою та помідорами.

Салат з крабовими паличками, пекінською капустою та помідорами виходить ароматним та надзвичайно апетитним. Салат готується буквально за 15 хвилин, які знайдуться навіть у найзайнятішої людини. Нескладний рецепт ніколи не підводить і рятує, коли потрібно в короткий термін приготувати смачне частування.

Дивіться також:  Капуста провансаль класичний рецепт і 8 варіантів

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Пекінська капуста – 200 грн.
  • Крабові палички – 200 грн.
  • Помідори – 3 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Майонез/грецький йогурт – 100 грн.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Кріп – 10 гр.

Процес приготування:

  1. Звільняємо «пекинку» від зів’ялого листя. Промиваючи і обсушивши пекінську капусту, нарізаємо смужками і складаємо в салатник.
  2. Попередньо розморозивши крабові палички та звільнивши від оболонки, довільно нарізаємо та висипаємо до капусти.
  3. Промиті та обсушені помідори розрізаємо на кубики, попередньо вирізавши плодоніжку. Кладемо до інших продуктів. Якщо помідор рідкий, видаляємо насіння, залишаючи тільки м’якоть. Відкидаємо на сито або промокуємо вологу серветками. Якщо цього не зробити, постоявши, салат стане рідким і втратить привабливість.
  4. Солимо і перчимо. З часнику зчищаємо лушпиння і промиваємо. Підготовлений часник подрібнюємо та додаємо в салатник. Його кількість регулюємо самостійно. Заправляємо салат майонезом або для дієтичного варіанту використовуємо грецький йогурт. Якщо не подобається магазинне заправлення, робимо майонез самостійно.
  5. Промиті гілочки кропу обсушуємо і шаткуємо якомога дрібніше. Відправляємо до салату. На розсуд використовуємо іншу зелень. Для різноманітності можна взяти кілька пір’я зеленої цибулі та пару гілочок петрушки.
  6. Перемішуємо салат, щоб компоненти одружилися і рівномірно просочилися.
  7. Сервіруємо запашну закуску і подаємо. Смачного!

Крабовий салат з пекінською капустою та ананасом

Крабовий салат з пекінською капустою та ананасом виходить соковитим і шалено апетитним. Яскраве поєднання найпростіших інгредієнтів сподобається всім любителям оригінальних закусок. Солодкі ананаси і кукурудза надають частування незвичайний смак.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Пекінська капуста – 500 грн.
  • Крабові палички – 100 грн.
  • Ананаси консервовані – 0,5 банки.
  • Кукурудза консервована – 4 ст.
  • Сіль за смаком.
  • Майонез/сметана – до смаку.
  • Яйце – 3 шт.

Процес приготування:

  1. Готуємо інгредієнти.
  2. З капусти прибираємо мляві листи. Відрізавши необхідну частину, обполіскуємо та прибираємо вологу. Тонко шаткуємо і перекладаємо в об’ємну чашу. Знявши упаковку з крабових паличок, нарізаємо кубиками. Кладемо до капусти. Промиваємо курячі яйця і ставимо варитися. Довівши їх до стану круто, відключаємо нагрівання. Охолоджуємо та звільняємо від шкаралупи. Нарізаємо кубиками та перекладаємо до інших компонентів.
  3. Відкоркувавши банку консервованої кукурудзи, відсипаємо 4 столові ложки з гіркою прямо в салат.
  4. Відкривши банку консервованих ананасів, нарізаємо кубиками такого самого розміру, як крабові палички. Кладемо в салат. Якщо ананаси вже різані, залишаємо у такому вигляді. Спосіб нарізки всіх складових визначаємо за власним бажанням.
  5. Солимо салат і заправляємо майонезом. Занадто жирний майонез замінюємо менш жирним або заправляємо сметаною.
  6. Перемішуємо і даємо трохи просочитися.
  7. Готовий салат сервіруємо і за бажанням прикрашаємо. Смачного!

Салат з крабовими паличками, пекінською капустою та креветками

Салат з крабовими паличками, пекінською капустою та креветками є смачним яскравим частуванням. Страва виглядає апетитно та привабливо. Салат готується максимально просто і не вимагає термічної обробки продуктів, що значно скорочує час на збирання яскравої закуски.

Дивіться також:  Як приготувати салат «Цезар» – 12 рецептів в домашніх умовах

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Пекінська капуста – 100 грн.
  • Крабові палички – 100 грн.
  • Консервований ананас – 80 грн.
  • Креветки – 100 гр.
  • Майонез/грецький йогурт – 40 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

  1. Готуємо інгредієнти для яскравого апетитного частування. Якщо використати консервований ананас, він додасть салату солодощі. Якщо замінити його свіжим фруктом, закуска набуде іншого смаку, але теж досить цікавий, з приємною кислинкою.
  2. З капустяного качана прибираємо верхні листи, відрізаємо 100 г капусти і шаткуємо смужками. Пересипаємо в об’ємну чашу.
  3. Зі 100 грамів паличок знімаємо упаковку і нарізаємо кубиками. Засипаємо в салатник.
  4. 80 г консервованого ананаса нарізаємо кубиком, дотримуючись розмірності з нарізкою крабових паличок. Висипаємо до решти складових.
  5. Звільнивши 100 грамів креветок від усього непотрібного і видаливши кишкову вену, підрум’янюємо морепродукти на сухій сковороді і висипаємо салат. Можна використовувати мариновані креветки.
  6. Посоливши і поперчивши, додаємо 40 г майонезу і перемішуємо. Якщо з якихось причин не хочеться використовувати майонез, заправляємо грецьким йогуртом чи сметаною. Щоб надати пікантну нотку блюду, підійде часниковий соус.
  7. Подаємо оригінальну закуску, розклавши порційно або залишивши в загальному салатнику. Порційно страва виглядає привабливішою.
  8. Смачного!

Крабовий салат з пекінською капустою та сухариками

Крабовий салат з пекінською капустою та сухариками на своє виконання вимагатиме не більше 20 хвилин. Для закуски можна використовувати готові сухарики, так і приготувати їх самостійно. Всі компоненти чудово поєднуються між собою, створюючи смакову гармонію.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Пекінська капуста – 200 грн.
  • Крабові палички – 100 грн.
  • Твердий сир – 50 гр.
  • Сухарики – 50 гр.
  • Кукурудза консервована – 2 ст.
  • Сіль за смаком.
  • Часник – 2 зуб.
  • Майонез – 2 ст.

Процес приготування:

  1. Промиту та обсушену пекінку нарізаємо середніми по ширині смужками.
  2. Звільнивши крабові палички від упаковки, нарізаємо кубиками.
  3. Пшеничний хліб нарізаємо кубиками та підсушуємо в духовці або на сухій сковороді до стану сухариків. Якщо немає бажання, беремо покупні сухарики без добавок. Підійдуть як пшеничні, так і житні.
  4. Крупно натираємо на тертці 50 г твердого сиру. Використовуючи, наприклад, «Маасдам», салат набуде яскравішого смаку, а «Моцарелла» зробить його нейтральним за смаком.
  5. У глибокій чаші збираємо салат із заздалегідь підготовлених компонентів. Консервовану кукурудзу зливаємо через сито і даємо зайвій волозі стекти, щоб сухарики не розмокли. Висипаємо у салат.
  6. Додаємо подрібнений часник і заправляємо майонезом.
  7. Добре перемішуємо. Пробуємо і, якщо недостатньо солі, додаємо її. Ще раз перемішуємо салат.
  8. Подаємо соковиту закуску до обіднього столу, попередньо розклавши по порціях, використовуючи кільце для збирання закусок. Смачного!

Салат з крабовими паличками, пекінською капустою та горошком

Салат з крабовими паличками, пекінською капустою та горошком – це приголомшлива закуска, максимально швидка та проста у виконанні. Салат виглядає привабливо і прикрасить не лише сімейний обід, а й гідно виглядатиме на святковому заході. Нехитре збирання салату займе лише 20 хвилин.

Дивіться також:  Салат з червоною квасолею – 9 рецептів приготування

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Пекінська капуста – 300 грн.
  • Крабові палички – 150 грн.
  • Горошок консервований – 5 ст.
  • Зелень – 30 грн.
  • Сметана – 3-4 ст.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

  1. Маючи рецептуру, готуємо інгредієнти. Звільняємо від плівки крабові палички. Ополіскуємо зелень, капусту та обсушуємо. З горошку зливаємо аквафабу (розсіл, в якому знаходиться горошок). Консервований горошок можна замінити свіжим або взяти заморожений на власний розсуд.
  2. Порубавши тонкими смужками капусту, складаємо в ємність із високими бортиками.
  3. Крабові палички за необхідністю заздалегідь дістаємо і даємо розтанути, розрізаємо на кубики або так, як подобається. Спосіб нарізки не має значення та не вплине на смакові якості салату.
  4. До капусти висипаємо зелений горошок та крабові палички.
  5. Дрібно кришимо промиті гілочки петрушки та кропу. Можна додати кілька пір’їн зеленої цибулі, надавши салату більш насичений смак. Чим різноманітніша зелень, тим яскравіші смакові якості.
  6. Перекладаємо подрібнену зелень до решти складових. Присипавши сіллю та перцем, приправляємо інгредієнти майонезом або сметаною. Або беремо обидва інгредієнти, поєднавши в однакових пропорціях. Жирність продуктів визначаємо самостійно. Контролюємо кількість солі, у горошку, паличках та майонезі вона вже є.
  7. Перемішавши закуску, розподіляємо її за порціями або перекладаємо в загальний салатник.
  8. На свій розсуд прикрашаємо частування і подаємо до столу. Смачного!

Салат з крабовими паличками, кальмаром та пекінською капустою.

Салат з крабовими паличками, кальмаром та пекінською капустою готується за 15 хвилин і виглядає по-весняному свіжо. Як заправку для закуски використовують олію та сік лимона, що не надає закусці тяжкості. Таке частування з легкістю впишеться в низькокалорійне меню і підійде всім, хто тримає форму, контролюючи калорії, що споживаються.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Пекінська капуста – 100 грн.
  • Крабові палички – 100 грн.
  • Огірки свіжі – 60 грн.
  • Кальмари мариновані – 80 гр.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Викладаємо продукти на робочий стіл.
  2. Видаливши верхні листи і відрізавши 100 г капусти, обполіскуємо і обсушуємо її зручним способом. Ріжемо “пекінку” соломкою середнього розміру і складаємо в ємність.
  3. Промитий і витертий насухо свіжий огірок ріжемо довільними сегментами і перекладаємо до порізаної капусти. Свіжий огірок зробить салат ароматнішим. Якщо взяти маринований огірок, закуска набуде більш пікантного відтінку.
  4. Звільнивши 100 г крабових паличок від оболонки, нарізаємо кружальцями середньої товщини. Відправляємо до раніше нарізаних компонентів.
  5. 80 г маринованих кальмарів довільно нарізаємо, дотримуючись розмірності нарізки з іншими складовими. Кладемо в салатник. Можна використовувати свіжі, попередньо оброблені та ошпарені окропом, кальмари.
  6. Поливаємо салат соком лимона і приправляємо олією. Посипаємо перцем та сіллю. Можна спочатку змішати всі компоненти для заправки, після чого полити салат. Добре перемішавши, подаємо на стіл.
  7. Смачного!
Прокрутка до верху