Ситні салати з тунцем вдало доповнять і рясний святковий, і скромний повсякденний обід. Будь-який з них готується просто. А якщо брати консервований продукт, то ще й дуже швидко.
Простий салат з консервованим тунцем і рисом
Інгредієнти: банка консервованого тунця, 3 великих варених яйця, 2 свіжих міцних огірка, легкий майонез, півсклянки рису, біла цибулина, сіль.
- Крупа промивається і відварюється в підсоленому окропі, після чого остуджується.
- Заздалегідь зварені охолоджені яйця чистяться і мельчатся кубиками.
- У салатницю до попередніх продуктах висипаються шматочки свіжого огірка без шкірки.
- Туди ж дрібно шинкуется очищений цибулю.
В останню чергу в салат з тунцем і рисом додається риба прямо з банки з маслом. Інгредієнти солятся і перемішуються. За смаком додається трохи майонезу.