Сьогодні ми розкриємо всі секрети приготування салату з пекінської капусти. Зміст в пекінській капусті великої кількості вітамінів і мінеральних речовин, роблять її вельми корисною для травної системи. Цей продукт незамінний при дотриманні правильного режиму харчування. З пекінською капустою можна приготувати різноманітні страви, салати з неї виходять виключно смачні.
Як приготувати салат з пекінської капусти і руколи
Для приготування салату потрібно витратити 15 хвилин, а кількість його розраховано на 4 порції.
Які продукти потрібно взяти:
- – качан пекінської капусти;
- – пучок свіжої рукколи;
- – 2 яйця, зварені круто;
- – 100 г твердого сиру;
- – 2 помідори, ефектно будуть виглядати в салаті помідори черрі;
- – оливки 50 г;
- – сік лимона (лайма);
- – оливкова олія для заправки;
- – сіль, перець;
- – один авокадо.
Покроковий рецепт салату з пекінської капусти
Незвичайним смаком володіє салат з пекінської капусти та мандарина
На його приготування піде 15 хвилин, а вийде 4 повноцінні порції. Незвичний смак цього салату додадуть мандарини, солодкий перець і малосольна риба.
Що ж знадобиться для такого салату:
В якості заправки будуть виступати оливкова олія і сік лимона.
Як готувати салат з пекінської капусти та мандарина
Мандарини слід розібрати на часточки, видалити плівочку і насіння, якщо є.
Салат з пекінської капусти, томатів і козячого сиру
Салат дуже легкий, смачний і барвистий. Дуже хороший варіант для гарніру до страв з риби або м’яса. Готується він 15-20 хвилин, розрахований на 4 порції.
Щоб приготувати такий салат, будуть необхідні продукти:
- – невеликий качан пекінської капусти або половина великого качана;
- – 5 помідорів чері;
- – зелений цибулю, свіжий базилік, кріп;
- – 150 г козячого сиру. При його відсутності можна застосувати будь-який інший м’який сир;
Для заправки краще взяти оливкова олія і сік половини лимона.
Покрокове приготування салату
- 1. Капусту дрібно шаткують і перекладають на блюдо для салату.
- 2. Помідори розрізають на половинки і викладають поверх капусти.
- 3. Свіжу зелень, подрібнюють і додають у салатник.
- 4. М’який сир розминають на невеликі шматочки і розкладають зверху овочів.
Залишається все посолити і полити заправкою. Подавати такий салат добре на вечерю з запеченою рибою або смажених м’ясних стейком. Він прекрасно наситить організм, але в той же час не залишить відчуття тяжкості.