Сало в тузлуці – 5 найбільш смачних рецептів

Тузлук для засолювання сала з медом

Сало, засолене в медовому тузлуці, можна їсти безпосередньо в день засолювання.

Для його приготування потрібно взяти:

  • основний продукт з прожилками – 1 кг;
  • воду – 2 л;
  • сіль – повний стакан;
  • чорний перець горошком;
  • кмин;
  • кардамон;
  • кінзу;
  • мед – 3 ст. л.

Готують так:

  • В тузлук для засолювання сала додають спеції, доводять до кипіння, залишають ще на 3 хвилини і знімають з вогню.
  • В маринад додають мед.
  • Основу ріжуть, заливають маринадом.

Через годину делікатес готовий.

Дивіться також:  Фаршировані перці з фаршем і рисом – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху