Сациві з курки – 7 смачних рецептів приготування

Готуємо з волоськими горіхами і сметаною

Курка з волоськими горіхами і сметаною готується за більш спрощеною схемою, проте володіє не менш насиченим смаком і ароматом.

Виповнюється рецепт з:

  • курки;
  • 800 г сметани;
  • 300 г волоських горіхів;
  • такої ж кількості свіжої петрушки;
  • 100 г сушеної кінзи;
  • головки часнику;
  • солі і перцю.

Етапи створення:

  • Відварене м’ясо ділиться на шматочки.
  • У блендері готується соус зі сметани, горіхових ядер, часнику, зелені і солі.
  • М’ясо заливається соусом і поміщається в холодильник для просочення.
Дивіться також:  Свинина в горщиках – 5 рецептів приготування
Прокрутка до верху