Сациві з курки – 7 смачних рецептів приготування

Покрокове приготування з вершками

Сациві з ніжним вершковим смаком можна з легкістю приготувати з:

  • 2 цибулин;
  • 1 кг курки;
  • 200 мл вершків;
  • невеликої кількості борошна;
  • 30 г вершкового масла;
  • головки часнику;
  • 200 г волоських горіхів;
  • солі і спецій для сациві.

У приготуванні виконуються кроки в наступній послідовності:

  • З курки і цілої цибулини вариться бульйон, якого для приготування грузинської страви потрібно ½ л.
  • М’ясо ділиться шматочками різних форм і розмірів.
  • Що залишився лук подрібнюється і пассеруется на вершковому маслі в сотейнику, куди потім викладається і м’ясо.
  • Часник подрібнюється в блендері разом з горіхами, спеціями і сіллю.
  • Отримана маса заливається процідженим бульйоном і вершками, після чого все переливається в глибоку сковороду з товстим дном.
  • Після закипання сациві притрушивается борошном для загустіння.
Дивіться також:  Куряче філе в мультиварці – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху