Покрокове приготування з вершками
Сациві з ніжним вершковим смаком можна з легкістю приготувати з:
- 2 цибулин;
- 1 кг курки;
- 200 мл вершків;
- невеликої кількості борошна;
- 30 г вершкового масла;
- головки часнику;
- 200 г волоських горіхів;
- солі і спецій для сациві.
У приготуванні виконуються кроки в наступній послідовності:
- З курки і цілої цибулини вариться бульйон, якого для приготування грузинської страви потрібно ½ л.
- М’ясо ділиться шматочками різних форм і розмірів.
- Що залишився лук подрібнюється і пассеруется на вершковому маслі в сотейнику, куди потім викладається і м’ясо.
- Часник подрібнюється в блендері разом з горіхами, спеціями і сіллю.
- Отримана маса заливається процідженим бульйоном і вершками, після чого все переливається в глибоку сковороду з товстим дном.
- Після закипання сациві притрушивается борошном для загустіння.