Сациві з курки – 7 смачних рецептів приготування

Сациві з курки з арахісом

Цікавий рецепт, для втілення в життя якого потрібні такі складові:

  • курка – ½ кг;
  • масло вершкове – шматочок;
  • яйця – 2 шт.;
  • борошно – 50 р;
  • арахіс – в 2 рази більше;
  • цибуля – 2 шт.;
  • часник – ½ головки;
  • сіль, оцет і спеції.

Готується блюдо таким чином:

  • Промита і очищена курка відварюється і ділиться на невеликі шматочки. Вони обсмажуються до рум’яної скоринки на ½ вказаного в рецепті олії.
  • Цибуля шинкуется і разом з борошном обсмажується на решті олії.
  • Наприкінці до цибулі додаються подрібнений часник, сіль і оцет.
  • В один сотейник викладаються птиця та овочі, після чого все заливається 400 мл процідженого бульйону і гаситься.
  • В кінці гасіння в блюдо вводиться подрібнений арахіс, попередньо змішаний з жовтками.
Дивіться також:  Кесаділья з куркою – 7 рецептів приготування мексиканської страви в домашніх умовах
Прокрутка до верху