Сациві з курки з арахісом
Цікавий рецепт, для втілення в життя якого потрібні такі складові:
- курка – ½ кг;
- масло вершкове – шматочок;
- яйця – 2 шт.;
- борошно – 50 р;
- арахіс – в 2 рази більше;
- цибуля – 2 шт.;
- часник – ½ головки;
- сіль, оцет і спеції.
Готується блюдо таким чином:
- Промита і очищена курка відварюється і ділиться на невеликі шматочки. Вони обсмажуються до рум’яної скоринки на ½ вказаного в рецепті олії.
- Цибуля шинкуется і разом з борошном обсмажується на решті олії.
- Наприкінці до цибулі додаються подрібнений часник, сіль і оцет.
- В один сотейник викладаються птиця та овочі, після чого все заливається 400 мл процідженого бульйону і гаситься.
- В кінці гасіння в блюдо вводиться подрібнений арахіс, попередньо змішаний з жовтками.