З курячої грудки
Легкий у виконанні рецепт ароматної страви.
Для приготування потрібні:
- 2 грудки;
- 150 г волоських горіхів;
- пучок кінзи;
- шматочок вершкового масла;
- 30 мл соняшникової олії;
- головка часнику;
- спеції для сациві і сіль.
Щоб насолодитися оригінальним стравою кавказької кухні виконуємо наступне:
- За допомогою блендера подрібнюються горіхи, зелень і половина часнику.
- Маса змішується зі склянкою води і залишають для набухання горіхів на 1 годину.
- Лук ріжеться півкільцями, а грудка – тонкими смужками.
- Цибульні півкільця пассеруются. Після придбання цибулею золотистого кольору в сковороду викладаються шматочки птиці і обсмажуються до рум’яної скоринки.
- М’ясо-цибульна маса і горіхова суміш перекладають у каструлю, де заливаються 100 мл води.
- Через 10 хвилин перебування на повільному вогні, через які не можна допускати закипання, страва солиться і приправляється за смаком.
- Після того як сациві закипить, страва забирається з плити.