Сациві з курки – 7 смачних рецептів приготування

З курячої грудки

Легкий у виконанні рецепт ароматної страви.

Для приготування потрібні:

  • 2 грудки;
  • 150 г волоських горіхів;
  • пучок кінзи;
  • шматочок вершкового масла;
  • 30 мл соняшникової олії;
  • головка часнику;
  • спеції для сациві і сіль.

Щоб насолодитися оригінальним стравою кавказької кухні виконуємо наступне:

  • За допомогою блендера подрібнюються горіхи, зелень і половина часнику.
  • Маса змішується зі склянкою води і залишають для набухання горіхів на 1 годину.
  • Лук ріжеться півкільцями, а грудка – тонкими смужками.
  • Цибульні півкільця пассеруются. Після придбання цибулею золотистого кольору в сковороду викладаються шматочки птиці і обсмажуються до рум’яної скоринки.
  • М’ясо-цибульна маса і горіхова суміш перекладають у каструлю, де заливаються 100 мл води.
  • Через 10 хвилин перебування на повільному вогні, через які не можна допускати закипання, страва солиться і приправляється за смаком.
  • Після того як сациві закипить, страва забирається з плити.
Дивіться також:  Кролик в духовці — 15 рецептів приготування смачного та соковитого
Прокрутка до верху