Савойська капуста – 9 рецептів приготування

Тушкована капуста з овочами

Завдяки тому, що даний вид капусти ніжний, страва виходить приємним на смак.

Інгредієнти:

  • сіль;
  • капуста савойська – 1 качан;
  • трави сухі;
  • помідори – 2 шт.;
  • часник – 3 зубки;
  • цукор – 1 ч. ложка;
  • перець болгарський – 2 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • оливкова олія – 4 ст. ложки;
  • перець;
  • цибуля – 2 головки;
  • петрушка – 4 гілки.

Приготування:

  • Листя, які знаходяться зверху, видалити. Для приготування використовувати тільки цілий, без пошкодження лист. Розрізати навпіл. Нашаткувати.
  • Масло влити в сотейник. Порубати зубчики часнику. Покласти в масло. Засмажити. Помістити капустяну соломку. Присипати цукром. Розмішати. Підсмажити.
  • Підсипати трави. Підсолити. Додати перець чорний. Перемішати.
  • Порубати цибулю. Перець подрібнити. Томати натерти. Моркву подрібнити. Шкірку не використовувати. Надіслати до капусти. Обсмажити.
Дивіться також:  Лазанья з куркою — 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху