Тушкована капуста з овочами
Завдяки тому, що даний вид капусти ніжний, страва виходить приємним на смак.
Інгредієнти:
- сіль;
- капуста савойська – 1 качан;
- трави сухі;
- помідори – 2 шт.;
- часник – 3 зубки;
- цукор – 1 ч. ложка;
- перець болгарський – 2 шт.;
- морква — 1 шт.;
- оливкова олія – 4 ст. ложки;
- перець;
- цибуля – 2 головки;
- петрушка – 4 гілки.
Приготування:
- Листя, які знаходяться зверху, видалити. Для приготування використовувати тільки цілий, без пошкодження лист. Розрізати навпіл. Нашаткувати.
- Масло влити в сотейник. Порубати зубчики часнику. Покласти в масло. Засмажити. Помістити капустяну соломку. Присипати цукром. Розмішати. Підсмажити.
- Підсипати трави. Підсолити. Додати перець чорний. Перемішати.
- Порубати цибулю. Перець подрібнити. Томати натерти. Моркву подрібнити. Шкірку не використовувати. Надіслати до капусти. Обсмажити.