Савойська капуста – 9 рецептів приготування

Запіканка з капустою, рисом і яловичиною

З савойської капусти можна приготувати смачну, поживну і корисну закуску.

Інгредієнти:

  • капуста – качан савойська;
  • пармезан – 200 г;
  • рис коричневий – 150 г;
  • перець;
  • фарш – 300 г яловичий;
  • сіль;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • селера;
  • орегано;
  • томат – 3 шт.;
  • петрушка;
  • паста – 1 ст. ложка томатна;
  • оливкова олія – 5 ст. ложок.

Приготування:

  • Підсолити воду. Помістити качан. Проварити. Дістати. Розібрати на листочки.
  • Відварити рисові зерна. Вони повинні стати напівготовими.
  • Нашаткувати цибулю. Моркву подрібнити. Порубати томати.
  • Влити масло в сковороду. Помістити овочі. Протушкувати.
  • Закинути фарш. Влити пасту. Додати рис. Перемішати.
  • Присипати травами. Підсолити. Всипати спеції. Перемішати.
  • Пармезан натерти.
  • Промазати маслом форму. Посипати сухарями.
  • Викласти частину листя, частково розкласти зажарку, присипати сирної стружкою. Повторити процес.
  • Розігріти духову шафу. Необхідна температура 170 гр.
  • Готувати півгодини.
Дивіться також:  Маринад для курки гриль – 7 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху