Савойська капуста – 9 рецептів приготування

Салат з додаванням бекону

Тонкі, кучеряві листочки додадуть гарний вигляд салату, а смак порадує гостей.

Інгредієнти:

  • оливкова олія – 1 ст. ложка;
  • капуста савойська – 550 г;
  • часник – 2 зубки;
  • яйце – 1 шт.;
  • лимонний сік – 1 ч. ложка;
  • бекон – 220 г копчений.

Приготування:

  • Нашаткувати капусту. Відправити в киплячу воду. Потримати хвилину. Рідину злити.
  • Покласти капусту в салатник.
  • Нарізати бекон. Тонкі пластини обсмажити з додаванням масла. Розкласти на капусту.
  • Зварити яйце. Розрізати. Викласти в центр закуски.
  • Зубки подрібнити. Посмажити в маслі. Разом з маслом, вилити на овоч. Збризнути соком.
  • Подавати відразу.
Дивіться також:  Хмелі сунелі – що це за приправа? Куди, в які страви додають Хмелі сунелі і чим замінити?
Прокрутка до верху