Салат з додаванням бекону
Тонкі, кучеряві листочки додадуть гарний вигляд салату, а смак порадує гостей.
Інгредієнти:
- оливкова олія – 1 ст. ложка;
- капуста савойська – 550 г;
- часник – 2 зубки;
- яйце – 1 шт.;
- лимонний сік – 1 ч. ложка;
- бекон – 220 г копчений.
Приготування:
- Нашаткувати капусту. Відправити в киплячу воду. Потримати хвилину. Рідину злити.
- Покласти капусту в салатник.
- Нарізати бекон. Тонкі пластини обсмажити з додаванням масла. Розкласти на капусту.
- Зварити яйце. Розрізати. Викласти в центр закуски.
- Зубки подрібнити. Посмажити в маслі. Разом з маслом, вилити на овоч. Збризнути соком.
- Подавати відразу.