Шашлик на кефірі з свинини – 7 рецептів

Як замаринувати шашлик в кефірі та помідорах?

Щоб прискорити процес маринування м’яса кефір поєднується з лимоном. В результаті свинина моментально розм’якшується. Інгредієнти: 1,5 кг вирізки, середній лимон, велика ріпчаста цибулина, 550 мл біокефіру, 3 соковитих стиглих помідора, сіль, суміш спецій для шашлику, свіжий кріп. Як правильно замаринувати свинину в кефірі по такому рецепту, розповідається далі.

  • Сіль і спеції перемішуються, до них додається подрібнений кріп.
  • М’ясо ріжеться пластами, викладається в миску і засипається 1/3 від суміші, приготовленої в першому кроці.
  • Лимон ріжеться кружальцями, цибулю – товстими кільцями, помідори – на чвертки.
  • Залишилися, також підготовлені інгредієнти викладаються до м’яса, заливаються кефіром.
  • Залишилося додати спеції із сіллю і зеленню, а потім добре перемішати складові.
  • Вже через пару годин можна приступати до смаження шашлику.

    Дивіться також:  Лазанья з куркою і грибами – 6 рецептів приготування в домашніх умовах
    Прокрутка до верху