Шашлик на кефірі з свинини – 7 рецептів

Часниково-кефірний маринад

Цей незвичайний рецепт поєднує в собі відразу і кефір, і жирну сметану. Краще всього використовувати домашні молочні продукти. Інгредієнти: 430 мл кефіру, 4 великі ложки сметани, 3-5 часникових зубков, 620 г свинячої вирізки, щіпка приправи для м’яса, 2 мал. ложки соєвого соусу, пара гілочок свіжої м’яти.

  • Часник дрібно ріжеться, їм присипаються великі шматочки свинини.
  • М’ясо відразу ж заливається сумішшю сметани і кефіру. Солити молочні продукти не потрібно, достатньо додати соєвий соус.
  • Останніми до свинини висипаються м’ята рубана і приправа.
  • Залишилося ретельно перемішати складові і залишити їх в прохолоді на 3 години.
  • Вилучене м’ясо з маринаду нанизується на шампури або укладається на решітку. Подається готове м’ясо з кетчупом або будь-якими іншими відповідними соусами.

    Дивіться також:  Котлети на пару в мультиварці – 6 рецептів приготування
    Прокрутка до верху