Шашлик в духовці з свинини: у банку, на деку або шпажках – 7 рецептів приготування

У рукаві для запікання

Звичайно, аромату багаття у такої страви не буде, зате воно вийде не менш м’яким і ніжним, ніж на природі. Інгредієнти: 1,5 кг свинячої шиї, спеціальні ароматні трави для шашлику, 3-4 цибулини, сіль.

  • Невеликі скибочки м’яса миються і обтираються серветками з паперу. Кожен з них злегка відбивається з обох сторін через плівку. Сильно старатися з цим не потрібно.
  • Цибуля треться на крупній тертці, солиться і змішується з ароматними травами. Цим маринадом змащуються м’ясні шматочки. Вони будуть маринуватися близько 2 годин.
  • Підготовлене м’ясо викладається в промаслений рукав і запікається близько години в гарячій духовці.
  • Подається страва гарячим з великою кількістю свіжих овочів.

    Дивіться також:  Закуски з лаваша з начинкою — 20 рецептів приготування на святковий стіл
    Прокрутка до верху