У рукаві для запікання
Звичайно, аромату багаття у такої страви не буде, зате воно вийде не менш м’яким і ніжним, ніж на природі. Інгредієнти: 1,5 кг свинячої шиї, спеціальні ароматні трави для шашлику, 3-4 цибулини, сіль.

Невеликі скибочки м’яса миються і обтираються серветками з паперу. Кожен з них злегка відбивається з обох сторін через плівку. Сильно старатися з цим не потрібно.
Цибуля треться на крупній тертці, солиться і змішується з ароматними травами. Цим маринадом змащуються м’ясні шматочки. Вони будуть маринуватися близько 2 годин.
Підготовлене м’ясо викладається в промаслений рукав і запікається близько години в гарячій духовці.
Подається страва гарячим з великою кількістю свіжих овочів.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8