Шашлик в духовці з свинини: у банку, на деку або шпажках – 7 рецептів приготування

Шашлик з свинини у фользі

По даному рецепту м’ясо буде нудитися у власному соку, що зробить його особливо смачним. Інгредієнти: 140 мл червоного вина, 2 кг свинячого ошийка, велика щіпка хмелі-сунелі, велика сіль, 4 цибулини, 2 мал. ложки рідкого диму.

  • М’ясо ріжеться середніми шматочками.
  • Вино, рідкий дим, сіль приправа перемішуються. Це буде маринад, в який кладуть скибочки свинини. Він повинен покрити кожен шматочок.
  • На дно фольги викладається велика кількість цибулевих кілець. Поверх них розподіляється м’ясо в маринаді.
  • Фольга щільно загортається і отримані заготовки в вогнетривкої формі готуються 45 хвилин в гарячій духовці.
  • Якщо хочеться отримати на блюді апетитну скоринку, то приблизно за 10 хвилин до готовності потрібно розгорнути фольгу. Подається з хорошою порцією салату зі свіжих овочів.

    Дивіться також:  Хачапурі на кефірі – 8 рецептів приготування на сковороді і в духовці
    Прокрутка до верху