На грилі в духовці
Якщо є духова шафа з функцією гриля, то приготувати в ньому смачний шашлик виявиться ще простіше. Інгредієнти: 1 кг свинячого ошийка, 2-3 солодких болгарських перцю, 2 цибулини, великий томат, баклажан, 1 ст. червоного сухого вина, сіль, пахучі трави.

М’ясо ріжеться невеликими шматками, а цибулю – кільцями. Ці компоненти перемішуються в глибокій посуді.
Продукти заливаються вином, присипаються сіллю і спеціями. Вони будуть маринуватися 4-6 годин. Чим більше часу свинина проведе в пряної суміші, тим краще.
М’ясні шматочки нанизують на шампури. Між скибочками свинини потрібно розташувати залишилися шматочки свіжих овочів і цибулю з маринаду.
Заготовки викладаються на гриль-ґрати. Під низ підставляється деко з водою.
Готується страва 25-35 хвилин в добре розігрітій духовці.
Подається з будь-яким гострим соусом.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8