Шашлик в духовці з свинини: у банку, на деку або шпажках – 7 рецептів приготування

Рецепт на цибулевої подушці

Овочева подушка дозволить уникнути сухості м’яса. Інгредієнти: 5-6 невеликих луковок, 1 кг свинини, сіль, 3 великі ложки оцту і трохи менше цукрового піску, ароматні трави.

  • Невеликі шматочки м’яса гарненько відбиваються через плівку, солятся, присипаються приправами.
  • Одна цибулина нарізане тонкими кільцями, які перемішуються зі свининою. Інгредієнти будуть маринуватися близько години.
  • Залишилися овочі нарізати півкільцями, змішують з цукром і оцтом, а також добре присаливаются. Отримана маса викладається на дно спеціального пакета для запікання.
  • На «подушці» розташовується м’ясо. Перемішувати компоненти не потрібно!
  • Запікатися частування буде близько 1,5 години.
  • Важливо не забути зробити пару невеликих дірочок у верхній частині пакета.

    Дивіться також:  Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи – 8 рецептів
    Прокрутка до верху