Рецепт на цибулевої подушці
Овочева подушка дозволить уникнути сухості м’яса. Інгредієнти: 5-6 невеликих луковок, 1 кг свинини, сіль, 3 великі ложки оцту і трохи менше цукрового піску, ароматні трави.

Невеликі шматочки м’яса гарненько відбиваються через плівку, солятся, присипаються приправами.
Одна цибулина нарізане тонкими кільцями, які перемішуються зі свининою. Інгредієнти будуть маринуватися близько години.
Залишилися овочі нарізати півкільцями, змішують з цукром і оцтом, а також добре присаливаются. Отримана маса викладається на дно спеціального пакета для запікання.
На «подушці» розташовується м’ясо. Перемішувати компоненти не потрібно!
Запікатися частування буде близько 1,5 години.
Важливо не забути зробити пару невеликих дірочок у верхній частині пакета.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8