Щавлевий суп – 9 рецептів приготування

Щавлевий суп – корисне перше блюдо, яке рекомендується готувати після зимового авітамінозу, адже в ньому дуже багато необхідних елементів.

Класичний щавлевий суп з яйцем

Класичний щавлевий суп з яйцем – це найпростіший рецепт з мінімальним набором інгредієнтів.

Необхідні продукти:

  • два яйця;
  • морквина;
  • приправи на свій розсуд;
  • 300 грам листя щавлю;
  • дві картоплини;
  • 400 грам м’яса.

Процес приготування:

  • На основі вибраного м’яса готуємо бульйон. Можна використовувати звичайну воду, тоді страва буде більш легким.
  • В окремій ємності необхідно відварити картоплю і моркву з шкіркою.
  • Очищаємо овочі, кидаємо в киплячий бульйон або воду. Туди ж кладемо нарізану на шматки щавель, заправляємо спеціями.
  • Вміст яєць трохи збиваємо і акуратно вводимо в суп, він повинен в цей час кипіти. Чекаємо, поки яйця згорнуться і все, можна знімати.
Дивіться також:  Грибний суп з сиром – 7 рецептів приготування